Laina Ilman Korkoa – Katso Paras Ilmainen laina 2018

Laina ilman korkoa voi kuullostaa kaukaiselta haaveelta, mutta nykyään 2018 näitäkin on olemassa. Eikä ne ole enään mikään ihan uusi juttu, vaan näitä lainatarjouksia on ollut markkinoilla jo usean vuoden ajan, joskin määrä on vain kasvanut viimeisten vuosien aikana. Kun haet halpaa lainaa, ovat nämä tarjoukset ehdottomasti siellä listan yläpäässä.

Ideana näillä ilmaisilla lainoilla on houkutella uusia asiakkaita, jonka takia niitä onkin mahdollista saada vain jos ei ole aikaisemmin hankkinut lainaa kyseisestä paikasta. Jos siis nämä listatut lainat ovat sinulle uusia, kannattaa nämä tarjoukset hyödyntää jos vain ne ovat sinulle muuten sopivia. Ilmainen laina on aina parempi kuin maksullinen, eikö vain?

Parhaat Lainat Ilman korkoa 2018

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FERRA18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Egen lainoissa ei laskuteta korkoa, vaan kaikki kustannukset kerrotaan ja lasketaan suoraan lainan saamisen aikana.​

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Netin ilmaiset lainat​

ilmainen laina

Heitän nyt arviolta, että netissä on tarjolla näitä lainoja ilman korkoa noin 5 eri paikasta yleensä nykyään joka hetki. Tässä määrässä on pientä vaihtelua, mutta yleensä se on tuntunut olevan ylöspäin, eli firmat jotka tämän tarjouksen ovat luoneet, eivät sitä yleensä kovin helposti ota poiskaan. Koskaan ei kuitenkaan tiedä miten tulevan käy, jonka takia nämä kannattaa hyödyntää jo nyt, jos vain tarvitset edullista lainaa.

Nämä kaikki ilmaiset lainat muistuttavat vahvasti pikavippejä, koska niihin ei saa kovin kummosta maksuaikaa vaikka niin haluaisi. Tämä on kuitenkin tavallaan ymmärrettävää, sillä jos firma tarjoaisi vaikka vuoden ilmaista lainaa, tarvitsisi se melkoiset varastot rahaa ennen kuin se voisi koskaan tienata mitään. Tämän takia nämä korottomat lainat pitääkin maksaa takaisin yleensä jo 30 päivän aikana, joskin Suomilimiitistä mahdollista on saada jopa melkein 60 päivää tätä aikaa. Nämä vipit maksetaan myös takaisin aina yhdessä erässä kerralla, jonka takia niitä ei voi maksaa osissa.

Tälläistä lainaa ilman korkoa on mahdollista saada yleensä noin 300 - 700 euroa, mutta muutamat paikat tarjoavat tätä jopa yli 1000 euroon asti. se onko sillä nyt kuitenkin käytännössä niin merkitystä että saako tälläistä pikalainaa 700 vai 1500 euroa, sitä on hyvä kysyä. Harvalla nimittäin on rahkeita maksaa takaisin 1500 euroa kuukauden aikana, jonka takia yleensä näiden lainojen summat jäävät alle 500 euroon. Kuitenkin tälläkin summalla puhutaan jo helposti sadan tai useamman euron säästöstä, joten nämä lainatarjoukset kannattaa ehdottomasti siis hyödyntää jos lainatarve löytyy. Niitä ei ehkä kuitenkaan kannata ottaa huvin vuoksi, sillä niiden ehdot ovat kuitenkin loppupeleissä aika tiukat.​

Ilmainen laina - oikeastikko?

Nämä lainat ovatkin parempia kuin lainat ilman korkoa, sillä niistä ei veloiteta myöskään muita jo yleistyneita maksuja, kuten nostokulua tai tilinavausmaksua. Nämä ovat siis siinä sanan varsinaisessa merkityksessä ilmainen laina. Paitsi yhdessä tapauksessa...

Laina Ilman Korkoa

Osa tekee kuitenkin aina sen virheen, että ottavat liian innokkaasti ja hätäillen tälläisen ilmaisen lainan, eivätkä ota huomioon tarpeeksi hyvin sitä, että se pitää kuitenkin maksaa takaisin aika nopeasti kerralla, ja kun se lasku postista kolahtaa, niin sitä rahamäärää voi olla jo aika vaikea siinä vaiheessa alkaa kerätä kasaan.

Nämä lainat sopivatkin parhaiten silloin, kun pitää selvitä seuraavaan palkkapäivään, ja tietää että siitä jää käteen sen verran että tämän vipin saa maksettua takaisin eräpäivään mennessä. Nimittäin jos lasku jää maksamatta, ei tämä pikalaina ole enään ilmainen, vaan siihen lisätään kaikki kulut, korot ja muut maksut, jonka lisäksi vielä myöhästymismaksut ja muut rangaistukset! Lainasta riippuen tämä tarkoittaa yleensä ainakin (paitsi ihan pienimmissä lainoissa) yli sadan euron lisälaskua, ehkä jopa enemmän!

Ilmainen laina ei siis tarkoita ettäkö tälläisen lainan voisi jotenkin ottaa vähemmällä harkinnalla tai löysemmin kuin normaalihintaisen vipin. Sen kanssa pitää melkein ehkä olla jopa tarkempi kuin sellaisen kanssa, koska pieni virhe voi tulla hetkessä hyvin kalliiksi. Tai no, aina pitäisi olla maksimaalisen tarkkana, mutta tiedät toivottavasti mitä tarkoitan. Etsit sitten pikavippiä 18 vuotiaalle, korotonta pikavippiä tai lainaa ilman korkoa, ole aina tarkkana lainaehtoja ja muiden seikkojen kanssa.