Kulutusluotto Heti

Kulutusluotto mielletään yli 1000€ lainaksi, joka nimensä mukaisesti on tarkoitettu joko päivittäiseen kulutukseen tai jonkin hankinnan rahoittamiseen.

Tässä joitakin suosittuja ja parhaita kulutusluottoja vuonna 2019​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Kulutusluottojen summat

Kulutusluottojen summat vaihtelevat n. 1000€:sta aina 20 000€ asti. Hakiessasi kulutusluottoa, muista kuitenkin, että haet vain niin paljon kuin tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti huomattavasti pidempiä kuin pikavipeissä. Tämä johtuu luonnollisesti summien suuruudesta. Ennen kuin haet kulutusluottoa, mieti tarkkaan laina-ajan pituus ja maksukykysi, jotta vältyt turhilta viivästyskoroilta sekä perintäkuluilta.

Voiko kulutusluottoa hakea netistä?

Kulutusluottoa haetaan yleensä nimenomaan netistä. Kyseessä on yleensä sen verran suuri summa, etteivät kulutusluottoa myöntävät yritykset halua riskeerata ja hankkia itselleen ongelmia myöntäessään luottoa tekstiviestitse. Kulutusluottohakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, joilla tunnistautuminen tapahtuu. Tunnistautumisen jälkeen voit tehdä hakemuksen verkossa, jota yleensä seuraa luottoa myöntävän yrityksen lainapäätös tai luottoa myöntävän yrityksen yhteydenotto ennen lainapäätöksen tekemistä.

Voiko kulutusluottoa hakea tekstiviestillä?

Suurempia kulutusluottoja ei useimmiten voi hakea tekstiviestillä. Lainahakemuksen tekeminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Saako kulutusluottoa ilman vakuuksia?

Muutaman tuhannen euron kulutusluottoa saa useimmiten ilman vakuuksia. Useissa tapauksissa kuitenkin hakijan luottotiedot tarkistetaan ja riippuen summasta, edellytetään myös vakituisia ansiotuloja.

kulutusluotto

Useat suomalaiset yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia joko pikavipin tai kulutusluoton muodossa. Pienempiä lainoja eli pikavippejä saa helpommin ilman minkäänlaisia vakuuksia. Sen sijaan suuremmat usean tuhannen euron kulutusluottoja myöntävät yritykset saattavat, joskin harvoin, vaatia jonkin verran takauksia tai vähintään olla yhteydessä lainanhakijaan ennen lainan myöntämistä.

Mitä tarkoittaa “ilman vakuuksia”?

Käytännössä “lainaa ilman vakuuksia” tarkoittaa sitä, ettei lainaa hakiessa tarvitse esimerkiksi pantata autoa, asuntoa tai muuta omaisuutta.

Tarkistetaanko luottotietoni?

Kyllä. Lainan hakijan luottotiedot tarkistetaan käytännössä aina joten vaikka takaajia tai vakuuksia ei vaaditakaan, luottotietojen tulee olla kunnossa lainaa haettaessa. Lainaa ei siis saa mikäli on menettänyt luottotiedot.

Mistä nopeasti lainaa?

Alla olevat yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Joukossa on enintään 1000€ lainoja myöntäviä yrityksiä.

Keskimäärin pikalainan kulut ovat n. 25% lainamäärästä. Vaikka kulut tuntuvat korkeilta, tulee muistaa että pikalaina on ilman vakuuksia myönnettävä laina, joten riski on lainanmyöntäjän näkökulmasta myös suurempi kuin vakuudellisissa luotoissa.

Ennen pikavipin hakemista tulee perehtyä lainan kuluihin kuitenkin huolella. Mikäli lainan todellisista kuluista ei ole perillä, saattaa takaisinmaksun yhteydessä odottaa ikävä yllätys.

Pikalainojen myöntäjät saattavat periä lainasta mitä erilaisempia kuluja, minkä takia lainaehdot tulee lukea huolella lävitse. Alle on listattu yleisimpiä kuluja, joita lainoihin saattaa kuulua. Tämän listan lisäksi kannattaa kuitenkin perehtyä myös muihin mahdollisiin piilokuluihin, joita pikalainan hakemisesta saattaa koitua.

Erilaisia kuluja ja piilokuluja

Ennen lainan hakemista kannattaa varmistua takaisinmaksun yhteydessä perittävistä kuluista. Olemme listaanneet alle yleisimmät pikavippiin liittyvät kulut. Huomattavaa on, että läheskään kaikki pikalainaa myöntävät eivät peri näitä kuluja. Ole kuitenkin tarkkana lainaa hakiessasi.

Korot

Kuten missä tahansa lainassa, myös pikalainoissa maksetaan lainattu summa takaisin korkoineen. Verrattuna kuitenkin esimerkiksi pankkilainaan, ovat pikalainojen korot kuitenkin huomattavasti korkeammat. Lain mukaan jokaisen lainaa myöntävän yrityksen tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko. Kun vertailet pikalainayrityksiä, kannattaa kiinnittää huomiota ilmoitettuun todelliseen vuosikorkoon, joka saattaa vaihdella huomattavasti yrityksittäin.

Lainan käsittelykulut

Osa pikalainoja myöntävistä yrityksistä ei peri lainkaan käsittelykuluja. Osa yrityksistä taas perii. Kiinnitä homiota käsittelykulujen suuruuteen sillä osa yrityksistä saattaa tarjota lainalle matalampaa vuosikorkoa, mutta perii sen sijaan lainan hakemisesta käsittelykuluja, jotka nostavat kokonaiskulut huomattavasti korkeammiksi.

Tekstiviestikulut

Suhtaudu varauksella kaikkiin yrityksiin, jotka myöntävät vippiä tekstiviestillä uusille asiakkaille. tarkista tekstiviestikulut myös, vaikka olisitkin vanha asiakas. On olemassa yrityksiä, jotka pyytävät hakemaan pikalainaa tekstiviestillä, joka maksaa useita euroja vaikka lainaa ei myönnettäisikään.

Mikäli yritys ei mainitse verkkosivuillaan tekstiviestistä koituvia kuluja, älä hae lainaa kyseisestä yrityksestä vaan valitse joku toinen.

Luottotietojen tarkistuskulut

Pikalainoja myöntävät yritykset tarkistavat luottotietosi ennen lainan hakemista. Jotkut yritykset saattavat veloittaa tästä erikseen. Tarkista onko asiasta mainittu erikseen luotonmyöntäjän lainaehdoissa.

Hallinnointikulut

Tarkista sisältääkö lainamyöntäjän ilmoittamat kokonaiskulut myös lainan hallinnointikulut. Hallinnointikulut saattavat muodostaa suurenkin osan

Muut kulut

Lukemalla huolellisesti lainan myöntämisen ehdot varmistat, ettei lainan takaisinmaksun yhteydessä tule ikäviä yllätyksiä.