Kulutusluotto Heti

Kulutusluotto mielletään yli 1000€ lainaksi, joka nimensä mukaisesti on tarkoitettu joko päivittäiseen kulutukseen tai jonkin hankinnan rahoittamiseen.

Tässä joitakin suosittuja ja parhaita kulutusluottoja vuonna 2018​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FETOUKO saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

3

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 40000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18 v
 • Eräs parhaista lainojen kilpailutuspalveluista, joka hyväksyy nyt myös 18 vuotiaat lainaajat!

Lue lisää ja hae tästä


Simplian kautta voivat kaikki täysi-ikäiset suomalaiset kilpailuttaa lainansa nopeasti yhden hakemuksen täytöllä.

Täytät vain hakemuksen, ja alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuteissa!

Palvelu on ilmainen lainanhakijoille, ja sen käyttö ei sido ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kulutusluottojen summat

Kulutusluottojen summat vaihtelevat n. 1000€:sta aina 20 000€ asti. Hakiessasi kulutusluottoa, muista kuitenkin, että haet vain niin paljon kuin tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti huomattavasti pidempiä kuin pikavipeissä. Tämä johtuu luonnollisesti summien suuruudesta. Ennen kuin haet kulutusluottoa, mieti tarkkaan laina-ajan pituus ja maksukykysi, jotta vältyt turhilta viivästyskoroilta sekä perintäkuluilta.

Voiko kulutusluottoa hakea netistä?

Kulutusluottoa haetaan yleensä nimenomaan netistä. Kyseessä on yleensä sen verran suuri summa, etteivät kulutusluottoa myöntävät yritykset halua riskeerata ja hankkia itselleen ongelmia myöntäessään luottoa tekstiviestitse. Kulutusluottohakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, joilla tunnistautuminen tapahtuu. Tunnistautumisen jälkeen voit tehdä hakemuksen verkossa, jota yleensä seuraa luottoa myöntävän yrityksen lainapäätös tai luottoa myöntävän yrityksen yhteydenotto ennen lainapäätöksen tekemistä.

Voiko kulutusluottoa hakea tekstiviestillä?

Suurempia kulutusluottoja ei useimmiten voi hakea tekstiviestillä. Lainahakemuksen tekeminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Saako kulutusluottoa ilman vakuuksia?

Muutaman tuhannen euron kulutusluottoa saa useimmiten ilman vakuuksia. Useissa tapauksissa kuitenkin hakijan luottotiedot tarkistetaan ja riippuen summasta, edellytetään myös vakituisia ansiotuloja.

kulutusluotto

Useat suomalaiset yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia joko pikavipin tai kulutusluoton muodossa. Pienempiä lainoja eli pikavippejä saa helpommin ilman minkäänlaisia vakuuksia. Sen sijaan suuremmat usean tuhannen euron kulutusluottoja myöntävät yritykset saattavat, joskin harvoin, vaatia jonkin verran takauksia tai vähintään olla yhteydessä lainanhakijaan ennen lainan myöntämistä.

Mitä tarkoittaa “ilman vakuuksia”?

Käytännössä “lainaa ilman vakuuksia” tarkoittaa sitä, ettei lainaa hakiessa tarvitse esimerkiksi pantata autoa, asuntoa tai muuta omaisuutta.

Tarkistetaanko luottotietoni?

Kyllä. Lainan hakijan luottotiedot tarkistetaan käytännössä aina joten vaikka takaajia tai vakuuksia ei vaaditakaan, luottotietojen tulee olla kunnossa lainaa haettaessa. Lainaa ei siis saa mikäli on menettänyt luottotiedot.

Mistä nopeasti lainaa?

Alla olevat yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Joukossa on enintään 1000€ lainoja myöntäviä yrityksiä.

Keskimäärin pikalainan kulut ovat n. 25% lainamäärästä. Vaikka kulut tuntuvat korkeilta, tulee muistaa että pikalaina on ilman vakuuksia myönnettävä laina, joten riski on lainanmyöntäjän näkökulmasta myös suurempi kuin vakuudellisissa luotoissa.

Ennen pikavipin hakemista tulee perehtyä lainan kuluihin kuitenkin huolella. Mikäli lainan todellisista kuluista ei ole perillä, saattaa takaisinmaksun yhteydessä odottaa ikävä yllätys.

Pikalainojen myöntäjät saattavat periä lainasta mitä erilaisempia kuluja, minkä takia lainaehdot tulee lukea huolella lävitse. Alle on listattu yleisimpiä kuluja, joita lainoihin saattaa kuulua. Tämän listan lisäksi kannattaa kuitenkin perehtyä myös muihin mahdollisiin piilokuluihin, joita pikalainan hakemisesta saattaa koitua.

Erilaisia kuluja ja piilokuluja

Ennen lainan hakemista kannattaa varmistua takaisinmaksun yhteydessä perittävistä kuluista. Olemme listaanneet alle yleisimmät pikavippiin liittyvät kulut. Huomattavaa on, että läheskään kaikki pikalainaa myöntävät eivät peri näitä kuluja. Ole kuitenkin tarkkana lainaa hakiessasi.

Korot

Kuten missä tahansa lainassa, myös pikalainoissa maksetaan lainattu summa takaisin korkoineen. Verrattuna kuitenkin esimerkiksi pankkilainaan, ovat pikalainojen korot kuitenkin huomattavasti korkeammat. Lain mukaan jokaisen lainaa myöntävän yrityksen tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko. Kun vertailet pikalainayrityksiä, kannattaa kiinnittää huomiota ilmoitettuun todelliseen vuosikorkoon, joka saattaa vaihdella huomattavasti yrityksittäin.

Lainan käsittelykulut

Osa pikalainoja myöntävistä yrityksistä ei peri lainkaan käsittelykuluja. Osa yrityksistä taas perii. Kiinnitä homiota käsittelykulujen suuruuteen sillä osa yrityksistä saattaa tarjota lainalle matalampaa vuosikorkoa, mutta perii sen sijaan lainan hakemisesta käsittelykuluja, jotka nostavat kokonaiskulut huomattavasti korkeammiksi.

Tekstiviestikulut

Suhtaudu varauksella kaikkiin yrityksiin, jotka myöntävät vippiä tekstiviestillä uusille asiakkaille. tarkista tekstiviestikulut myös, vaikka olisitkin vanha asiakas. On olemassa yrityksiä, jotka pyytävät hakemaan pikalainaa tekstiviestillä, joka maksaa useita euroja vaikka lainaa ei myönnettäisikään.

Mikäli yritys ei mainitse verkkosivuillaan tekstiviestistä koituvia kuluja, älä hae lainaa kyseisestä yrityksestä vaan valitse joku toinen.

Luottotietojen tarkistuskulut

Pikalainoja myöntävät yritykset tarkistavat luottotietosi ennen lainan hakemista. Jotkut yritykset saattavat veloittaa tästä erikseen. Tarkista onko asiasta mainittu erikseen luotonmyöntäjän lainaehdoissa.

Hallinnointikulut

Tarkista sisältääkö lainamyöntäjän ilmoittamat kokonaiskulut myös lainan hallinnointikulut. Hallinnointikulut saattavat muodostaa suurenkin osan

Muut kulut

Lukemalla huolellisesti lainan myöntämisen ehdot varmistat, ettei lainan takaisinmaksun yhteydessä tule ikäviä yllätyksiä.