Koroton pikavippi – Lainaa ilman korkoa netistä

Kukapa meistä ei mieluiten ottaisi lainaa, jossa olisi 0 % korkoa tai muita kuluja.

Harva vaan voi oikein edes kuvitella, että tälläinen voisi olla mahdollista mutta nykyään 2019 tilanne on kuitenkin se! Nimittäin netin kautta on mahdollista saada pikavippi ilman korkoa, mutta muutamin varauksin.

Maksuajat näissä ovat nimittäin lyhyet, joka pitää pitää mielessä kun näitä lainoja hakee. Lisäksi nämä tarjoukset ovat voimassa aina vain uusilla asiakkaille, joten jos omaat jo tilin tai olet ottanut lainan näistä paikoista, on turha yrittää enään saada ilmaista lainaa.

Muuten nämä tarjoukset kuitenkin kannattaa käyttää, ja tässä lista tällä hetkellä tarjolla olevista ilmaisista ensilainoista:​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Miten on mahdollista saada koroton pikavippi?

En tiedä oikeasti mikä näiden tarjousten suurin ongelma menestyksen kannalta on, mutta voisin veikata että se voi olla se, että ne kuullostavat jopa liian hyvältä ollakseen totta. Lainaa ilman korkoa, what's the catch?

Totta nämä kuitenkin ovat, ja toimivat niin kuin väittävät. Voit saada jopa 1000 euron lainan, ja maksaa takaisin vain 1000 euroa eräpäivänä.

​Ideana niissä on nimittäin saada uusia lainaajia ottamaan laina kyseisestä firmasta kilpailijoiden sijasta. Kilpailu vippialalla on nykyään todella kovaa, jonka takia tälläiset keinoit kuten koroton pikavippi ja muut on otettu käyttöön. Niitä voikin ajatella eräänlaisina sisäänheittotuotteina, joiden avulla houkutellaan uudet lainaajat omista ovista sisään, ja toivoen että he myöhemmin sitten ottavat normaalin maksullinen lainan kun tarve koittaa.

Muutama seikka tekee näiden hyödystä kuitenkin rajallisen lainaajan kannalta.

Ensimmäinen on tosiaan se, että nämä ovat tarjolla vain kerran, ja siis vain uusille asiakkaille. Sinulla ei siis saa olla historiaa kyseisen firman kanssa, jotta voit saada tälläisen ensilainatarjouksen.

Toinen haaste monille on se, että nämä lainat pitää maksaa takaisin nopeammin kuin normaalit lainat. Yleisimmin ne pitää maksaa kerralla takaisin 30 päivän sisällä, mutta Suomilimiitin tarjoukseen voi saada kyllä maksuaikaa 59 päivää, jos sen ottaa aivan alkukuusta.

Tämä lyhyt aika rajaa näiden käyttöä, mutta jos etsii pientä rahallista apua vaikka seuraavaan palkkapäivään asti, ovat nämä äärimmäisen hyviä tarjouksia. Ja hyvä puoli on nykyään myös se, että kun useampi firma näitä tarjoaa, niin niitä on mahdollista saada useampikin, kun hakee eripaikoista.

Yhteenvetona näiden hyödyt ovat rajalliset, mutta jos ne vain omaan tarpeeseen sopivat, kannattaa ehdottomasti ottaa nämä lainat käyttöön, ennen kuin harkitsee edes maksullisia lainoja.​

Korotonta pikavippiä on vuonna 2017 mahdollista saada netin kautta, kunhan tietää mistä etsiä. Vaikka ajatus koko vipistä ilman mitään korkoa voi tuntua erikoiselta, ovat nämä tarjoukset aivan oikeita ja toimivat juuri niin kuin niiden nimistä voi päätellä.

Tällä hetkellä lainamarkkinoilla toimii 4 eri yritystä, jotka tarjoavat ilmaista lainaa uusille asiakkaille, ilman mitään korkoa tai muita nostokustannuksia. Tämä tarjoaakin uskomattoman tilaisuuden uusille lainaajille hyödyntää näitä tarjouksia, ja saada jopa 4 ensimmäistä vippiä ihan korottomana.

Ja mikä parasta, kaikki nämä yritykset ovat luotettavia ja tunnettuja pelureita lainaajamarkkinoilla, eikä mitään yhden yön pelureita. Näin ollen voit luottavaisesta ottaa lainaan heiltä, ilman pelkoa rahojen menettämisestä.

Koroton pikavippi - mitä ottaa huomioon

Koroton pikavippi on tarjouksena houkutteleva, mutta senkin kanssa kannattaa olla tarkkana. Lähes aina (paitsi Suomilimiitin tapauksessa) näissä lainoissa on kiinteä 30 pv maksuaika, oli lainattu summa sitten mikä tahansa. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tämä summa täytyy maksaa takaisin jo melko nopeasti, ja monesti tälläistä summaa ei tuosta vaan revitä käsiinsä.

Se vaatii suunnitelmallisuutta, sillä et todellakaan halua jättää näitä korottomia pikavippejä maksamatta. Jos et maksa sitä takaisin kokonaan sovittuna päivänä, joudut maksamaan kaikki normaalit kulut ja korot, jonka lisäksi päälle tulee rangaistusmaksu, joka voi olla todella korkeakin.

Jos otat tälläisen korottoman pikavipin, käytä siis hetki pohtiaksesi, kuinka saat sen maksettua takaisin. Kun se eräpäivä sitten yllättävänkin pian koittaa, et halua siinä vaiheessa alkaa vasta keksimään, mistä voisit saada rahaa maksaaksesi lainan takaisin. Siinä vaiheessa se alkaa valitettavasti olemaan jo liian myöhäistä, ja sitä ollaan helposti suurissa ongelmissa.

Nämä korottomat pikavipit kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mutta niiden kanssa pitää olla tarkkana. Kun kuitenkin huolehdit, että maksukykyä lainan takaisinmaksulle löytyy, kannattaa nämä vipit ottaa ennen kuin ottaa mistään mitään maksullista lainaa. Miksi maksaa lainasta turhaan, kun sen kerran voi saada ilman korkoakin? Ja vielä samalla vaivalla.

Järki siis kannattaa pitää mielessä, mutta turha näitä ilmaisia tarjouksia ja vippejä on kuitenkaan pelätä. Päinvastoin, hyödynnä ne vielä kun niitä on saatavilla. Mistä sitä tietää, koska näin kovat tarjoukset loppuvat kokonaan?

Turvallinen lainaaminen

Vaikka ilmaisen lainan saaminen voi laskea kynnystä lainan ottamiseen, ei näitä lainoja kannata ottaa sen hätäisemmin kuin tavallisia lainoja. Nimittäin jos et näitä maksa takaisin ajoissa, joudut aivan samanlaisiin ongelmiin kuin kalliimpien vippien kanssa.

Ongelmat takaisinmaksussa voivat tulla jopa kalliimaksi kuin muuten, sillä jos koko laina ei ole maksettuna takaisin 30 päivään tai eräpäivään mennessä, joudut maksamaan rangaistusmaksun lisäksi kaikki normaalit kulut ja korot, ja täten menetät lainan ilmaisuuden kokonaan!

Parin päivän myöhästyminen voikin pahimmilaan tulla todella kalliiksi, jonka takia näiden kanssa kannattaa ehkä olla jopa erityisen tarkka. ( Ei sillä että normaalien lainojen takaisinmaksusta kannattaisi lepsua!)

Älä siis anna "ilmaisen rahan" sokaista, vaan huolehdi ensiksi tarkkaan se, että sinulla tulee se takaisinmaksuun vaadittu raha löytymään eräpäivään mennessä. Jos näin on, anna palaa vain ja nauti tästä uskomattomasta tarjouksesta, ennen kuin nämä lopetetaan kokonaan.​