Kaikki Pikavipit Suomessa (Päivitetty 2018)

Pikavippejä on vuonna 2018 tarjolla ehkäpä enemmän kuin koskaan, ja niitä on jo niin paljon, että voi olla vaikea itse alkaa selvittämään mitä kaikkea on tarjolla netissä nykyään. Tämän takia ajattelimme kerätä yhteen listaan kaikki pikavipit suomessa, mitä on vuonna 2018 tarjolla. Ja ne ovat tässä!

Parhaat pikavipit 2018

Koska vippejä ja erilaisia luottoja on tarjolla jo niin monia, on erityisen hyödyllistä käyttää hieman aikaa niiden vertailuun. Tarjontaa on paljon, mutta osa näistä lainoista on selvästi parempia ja edullisempia kuin toiset. Ja kun valitset tarkoin omiin tarkoituksiin sopivan lainan, voit säästää paljon rahaa, vaivaa ja harmaita hiuksia sen kanssa.

Nopeasti voisimme suositella ainakin näitä seuraavia vippejä ja lainoja, jotka ovat meidän mielestämme eräät parhaista mitä on tarjolla tällä hetkellä.​

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappi
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
cashbuddy

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappi
lainasto logo

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappi
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappi
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappi

Mikä sitten erottaa hyvän ja huonon pikalainan? No siihen on useampia syitä, joista seuraavat ovat mielestämme ne suurimmat erot mitä hyvien ja huonojen lainojen välillä voi olla.

  • Lainan kulut ja hinta. Tämä on sellainen asia mitä useat lainaajat lähes automaattisesti vertaavat, ja hyvästä syystä sillä tässä tulee helposti selviä eroja kun vertaillaan lainoja. Lainaa tahdotaan yleensä saada halvemmalla, mutta yleensä mitä edullisemmasta vipistä on kysymys, sitä tiukemmat voivat sen muut ehdot olla. Sama pätee usein myös päinvastaisessa tilanteessa, missä helpot vipit ovat usein kalliimpia.
  • Tarjolla oleva maksuaika. Toinen merkittävä seikka on tarjolla oleva takaisinmaksuaika, joka ei sellaisenaan usein olisi niin merkittävä seikka, jos se ei vaikuttaisi lainan kuukausieriin. Tämä on usein se helpoin tapa määrittää, paljonko lainaa pitää maksaa takaisin joka kuukausi. Mitä hitaamminen lainaa saa maksaa takaisin, sitä pienemmissä erissä sitä myös saa maksaa.
  • Muut merkittävät ehdot. Tässä kohdassa alkaa tulla enemmän esille omat henkilökohtaiset tarpeet, ja miten ne näkyvät tarjolla olevien lainojen ehdoissa. Jotkut esimerkiksi arvostavat mahdollisuutta ottaa maksuvapaita kuukausia, kun taas toisille nämä ovat yhdentekeviä. Toisille 19 vuoden ikäraja voi olla liian korkea, kun taas toisille sillä ei ole mitään väliä. Tässä vaiheessa usein aletaankin katsoa mitä lainaa tarvitaan omaan tilanteeseen, ja suositusten antaminen alkaa olla vaikeampaa.

Me olemme tehneet parhaamme auttaaksemme sinua löytämään hyviä lainoja 2 ensimmäisen ehdon avulla, mutta joudut usein pohtimaan itse tuota viimeistä kohtaa. Tähän voi kuitenkin auttaa jos luet eri lainapaikoista tekemiämme arvosteluja, ja katsot sitä kautta mikä lainapalvelu voisi olla sinulle juuri se paras.

Kaikki Pikavipit Suomessa

Vaikka olemme tähän artikkeliin tehneet parhaamme listataksemme kaikki pikavipit 2018, ei tästä listasta välttämättä ole niin paljon apua kuin omaan tilanteeseesi erikoistuneissa artikkeleissa. Sen takia suosittelemmekin selaamaan sivustoamme muutenkin, ja katsomaan jos jokin artikkeleistamme vastaisi todella hyvin omaa tilannettasi. Tähän olemme listanneet vain kaikki vipit ja luotot, mutta ehkä parempi olisi selvittää vain ne parhaat lainat. Ja siihen olemme erikoistuneet enemmän sivustomme muissa artikkeleissa!​

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments