Kaikki Pikavipit Suomessa (Päivitetty 2022)

Pikavippejä on vuonna 2018 tarjolla ehkäpä enemmän kuin koskaan, ja niitä on jo niin paljon, että voi olla vaikea itse alkaa selvittämään mitä kaikkea on tarjolla netissä nykyään. Tämän takia ajattelimme kerätä yhteen listaan kaikki pikavipit suomessa, mitä on vuonna 2021 tarjolla. Ja ne ovat tässä!

Parhaimmat pikavipit 2021

Koska vippejä ja erilaisia luottoja on tarjolla jo niin monia, on erityisen hyödyllistä käyttää hieman aikaa niiden vertailuun. Tarjontaa on paljon, mutta osa näistä lainoista on selvästi parempia ja edullisempia kuin toiset. Ja kun valitset tarkoin omiin tarkoituksiin sopivan lainan, voit säästää paljon rahaa, vaivaa ja harmaita hiuksia sen kanssa.

Nopeasti voisimme suositella ainakin näitä seuraavia vippejä ja lainoja, jotka ovat meidän mielestämme eräät parhaista mitä on tarjolla tällä hetkellä.​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mikä sitten erottaa hyvän ja huonon pikalainan? No siihen on useampia syitä, joista seuraavat ovat mielestämme ne suurimmat erot mitä hyvien ja huonojen lainojen välillä voi olla.

 • Lainan kulut ja hinta. Tämä on sellainen asia mitä useat lainaajat lähes automaattisesti vertaavat, ja hyvästä syystä sillä tässä tulee helposti selviä eroja kun vertaillaan lainoja. Lainaa tahdotaan yleensä saada halvemmalla, mutta yleensä mitä edullisemmasta vipistä on kysymys, sitä tiukemmat voivat sen muut ehdot olla. Sama pätee usein myös päinvastaisessa tilanteessa, missä helpot vipit ovat usein kalliimpia.
 • Tarjolla oleva maksuaika. Toinen merkittävä seikka on tarjolla oleva takaisinmaksuaika, joka ei sellaisenaan usein olisi niin merkittävä seikka, jos se ei vaikuttaisi lainan kuukausieriin. Tämä on usein se helpoin tapa määrittää, paljonko lainaa pitää maksaa takaisin joka kuukausi. Mitä hitaamminen lainaa saa maksaa takaisin, sitä pienemmissä erissä sitä myös saa maksaa.
 • Muut merkittävät ehdot. Tässä kohdassa alkaa tulla enemmän esille omat henkilökohtaiset tarpeet, ja miten ne näkyvät tarjolla olevien lainojen ehdoissa. Jotkut esimerkiksi arvostavat mahdollisuutta ottaa maksuvapaita kuukausia, kun taas toisille nämä ovat yhdentekeviä. Toisille 19 vuoden ikäraja voi olla liian korkea, kun taas toisille sillä ei ole mitään väliä. Tässä vaiheessa usein aletaankin katsoa mitä lainaa tarvitaan omaan tilanteeseen, ja suositusten antaminen alkaa olla vaikeampaa.

Me olemme tehneet parhaamme auttaaksemme sinua löytämään hyviä lainoja 2 ensimmäisen ehdon avulla, mutta joudut usein pohtimaan itse tuota viimeistä kohtaa. Tähän voi kuitenkin auttaa jos luet eri lainapaikoista tekemiämme arvosteluja, ja katsot sitä kautta mikä lainapalvelu voisi olla sinulle juuri se paras.

Kaikki Pikavipit Suomessa

Vaikka olemme tähän artikkeliin tehneet parhaamme listataksemme kaikki pikavipit 2018, ei tästä listasta välttämättä ole niin paljon apua kuin omaan tilanteeseesi erikoistuneissa artikkeleissa. Sen takia suosittelemmekin selaamaan sivustoamme muutenkin, ja katsomaan jos jokin artikkeleistamme vastaisi todella hyvin omaa tilannettasi. Tähän olemme listanneet vain kaikki vipit ja luotot, mutta ehkä parempi olisi selvittää vain ne parhaat lainat. Ja siihen olemme erikoistuneet enemmän sivustomme muissa artikkeleissa!​