Kaikki Pikavipit Suomessa (Päivitetty 2021)

Pikavippejä on vuonna 2018 tarjolla ehkäpä enemmän kuin koskaan, ja niitä on jo niin paljon, että voi olla vaikea itse alkaa selvittämään mitä kaikkea on tarjolla netissä nykyään. Tämän takia ajattelimme kerätä yhteen listaan kaikki pikavipit suomessa, mitä on vuonna 2018 tarjolla. Ja ne ovat tässä!

Parhaimmat pikavipit 2019

Koska vippejä ja erilaisia luottoja on tarjolla jo niin monia, on erityisen hyödyllistä käyttää hieman aikaa niiden vertailuun. Tarjontaa on paljon, mutta osa näistä lainoista on selvästi parempia ja edullisempia kuin toiset. Ja kun valitset tarkoin omiin tarkoituksiin sopivan lainan, voit säästää paljon rahaa, vaivaa ja harmaita hiuksia sen kanssa.

Nopeasti voisimme suositella ainakin näitä seuraavia vippejä ja lainoja, jotka ovat meidän mielestämme eräät parhaista mitä on tarjolla tällä hetkellä.​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Mikä sitten erottaa hyvän ja huonon pikalainan? No siihen on useampia syitä, joista seuraavat ovat mielestämme ne suurimmat erot mitä hyvien ja huonojen lainojen välillä voi olla.

 • Lainan kulut ja hinta. Tämä on sellainen asia mitä useat lainaajat lähes automaattisesti vertaavat, ja hyvästä syystä sillä tässä tulee helposti selviä eroja kun vertaillaan lainoja. Lainaa tahdotaan yleensä saada halvemmalla, mutta yleensä mitä edullisemmasta vipistä on kysymys, sitä tiukemmat voivat sen muut ehdot olla. Sama pätee usein myös päinvastaisessa tilanteessa, missä helpot vipit ovat usein kalliimpia.
 • Tarjolla oleva maksuaika. Toinen merkittävä seikka on tarjolla oleva takaisinmaksuaika, joka ei sellaisenaan usein olisi niin merkittävä seikka, jos se ei vaikuttaisi lainan kuukausieriin. Tämä on usein se helpoin tapa määrittää, paljonko lainaa pitää maksaa takaisin joka kuukausi. Mitä hitaamminen lainaa saa maksaa takaisin, sitä pienemmissä erissä sitä myös saa maksaa.
 • Muut merkittävät ehdot. Tässä kohdassa alkaa tulla enemmän esille omat henkilökohtaiset tarpeet, ja miten ne näkyvät tarjolla olevien lainojen ehdoissa. Jotkut esimerkiksi arvostavat mahdollisuutta ottaa maksuvapaita kuukausia, kun taas toisille nämä ovat yhdentekeviä. Toisille 19 vuoden ikäraja voi olla liian korkea, kun taas toisille sillä ei ole mitään väliä. Tässä vaiheessa usein aletaankin katsoa mitä lainaa tarvitaan omaan tilanteeseen, ja suositusten antaminen alkaa olla vaikeampaa.

Me olemme tehneet parhaamme auttaaksemme sinua löytämään hyviä lainoja 2 ensimmäisen ehdon avulla, mutta joudut usein pohtimaan itse tuota viimeistä kohtaa. Tähän voi kuitenkin auttaa jos luet eri lainapaikoista tekemiämme arvosteluja, ja katsot sitä kautta mikä lainapalvelu voisi olla sinulle juuri se paras.

Kaikki Pikavipit Suomessa

Vaikka olemme tähän artikkeliin tehneet parhaamme listataksemme kaikki pikavipit 2018, ei tästä listasta välttämättä ole niin paljon apua kuin omaan tilanteeseesi erikoistuneissa artikkeleissa. Sen takia suosittelemmekin selaamaan sivustoamme muutenkin, ja katsomaan jos jokin artikkeleistamme vastaisi todella hyvin omaa tilannettasi. Tähän olemme listanneet vain kaikki vipit ja luotot, mutta ehkä parempi olisi selvittää vain ne parhaat lainat. Ja siihen olemme erikoistuneet enemmän sivustomme muissa artikkeleissa!​