Herttavippi Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

Lahdesta kotoisin olevan Herttaysi Oy:n ylläpitämä ja omistama vippipalvelu Herttavippi tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa pienalainapalvelua. Yritys tarjoaa 100€ – 700€:n pienlainoja, joten lainattavat summat ovat kohtuullisen suuria suomen pikalainamarkkinoilla.

Ensimmäistä lainaa hakevat asiakkaat voivat saada 100 euron tai 200 euron pikavipin. 300 euron vippiä voi hakea kun ensimmäinen 100 tai 200 euron vippi on maksettu ajallaan ja asianmukaisesti pois. 400 euron vipin saa kun on hakenut ja maksanut 2 vippiä Herttavippi.fi palvelusta, 500 euron vipin saa kun on hakenut ja maksanut 3 vippiä. 600 euron pikavipin saa kun on hakenut ja maksanut 4 vippiä ja suurimman 700 euron pikavipin saa, kun on hakenut ja maksanut 5 pikavippiä ajallaan takaisin.

Hae Herttavippi pikalainaa!

Ennen ensimmäisen lainan hakemista palveluun on tehtävä omat tunnukset. Tunnusten teko tapahtuu verkkopankkitunnuksilla ja tällä hetkellä tunnusten tekeminen on mahdollista Nordean, Sampopankin, Osuuspankin ja Aktia/Sp/Pop:n tunnuksilla. Kun tunnukset on tehty voi pikavipin hakea joko tekstiviestillä tai Herttavippi.fi palvelun kotisivuilta löytyvällä lainanhakulomakkeella.’

Pikalainaa voivat hakea kaikki 21-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Lainanhakijalla on oltava luottotiedot kunnossa sekä oma julkinen matkapuhelinliittymä. Lainanhakijalla ei saa olla muita avoimena oleva pikalainoja Herttaysi Oy:lle.

Luotonantaja tarkistaa lainanhakijan luottotiedot luottotietorekisteristä ja asiakas hyväksyy tämän automaattisesti lainahakemuksen lähettäessään. Luotonantaja tekee luottopäätöksen rekistereistä saamillaan tiedoilla ja lähettää lainapäätöksen tekstiviestillä asiakkaan puhelimeen. Asiakkaan on hyväksyttävä/vahvistettava laina vastaamalla viestissä olevin ohjein 6 tunnin kuluessa lainapäätöksestä.

Kun lainapäätös on hyväksytty, siirtyvät rahat asiakkaan tilille muutaman minuutin kuluessa mikäli pankki on Nordea, Osuuspankit, Sampo, Aktia, Paikalliset Osuuspankit tai Säästöpankit. Muihin pankkeihin raha siirtyy normaalin maksuliikenteen vaatiman ajan puittteissa, yleensä n. 2 pankkipäivän kuluessa. Laina-aika alkaa kulumaan siitä hetkestä alkaen, kun rahat ovat siirtyneet asiakkaalle.

Lainahakemukset ja rahansiirrot käsitellään Herttavippi-palvelun ollessa avoinna Ma-Pe 9-21 ja La-Su 11-19. Hakemuksia ei voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa kuten useimmissa muissa pikalainapaikoissa ja muina kuin palvelun aukioloaikoina lähetetyt hakemukset eivät ole voimassa.

Palvelusta haettavien vippien korkokustannukset ovat pikavippimarkkinoiden keskitasoa. Esimerkiksi 100 euron pikavipin korkokustannukset ovat 29 euroa laskun suuruuden ollessa siis 129 euroa.

Summa on kohtuullinen ottaen huomioon lainojen pitkän 30 päivän maksuajan. Korkokulujen lisäksi lainanhakijan maksettavaksi tulee tekstiviestistä aiheutuneet kulut 3€/kpl. Tekstiviestejä tarvitsee maksimissaan 2 kpl lainan saamiseksi, riippuen tehdäänkö hakemus netissä vai tekstiviestillä.

Herttavippi kokemuksia

Lasku pikavipistä lähetetään lainahakijan kotiin ja se on maksettava laskuun merkityin tiedoin eräpäivään mennessä pois. Mikäli 30 päivän maksuaika ei riitä, on laskuun merkittyyn eräpäivään mahdollista hakea tarvittaessa lykkäystä. Ohjeet eräpäivän siirtämiseen löytyy laskusta. Eräpäivän siirrosta aiheutuu lisää korkokustannuksia ja Herttavippi lähettää uuden laskun kun asiakas tekee eräpäivän siirron.

Mikäli tarvitset suurehkoa 700 euron pikavippiä, on Herttavippi hyvä valinta pikavipille.