Herttavippi Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

Toiminta loppunut. Katso esimerkiksi seuraavia suosituksiamme:

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lahdesta kotoisin olevan Herttaysi Oy:n ylläpitämä ja omistama vippipalvelu Herttavippi tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa pienalainapalvelua. Yritys tarjoaa 100€ – 700€:n pienlainoja, joten lainattavat summat ovat kohtuullisen suuria suomen pikalainamarkkinoilla.

Ensimmäistä lainaa hakevat asiakkaat voivat saada 100 euron tai 200 euron pikavipin. 300 euron vippiä voi hakea kun ensimmäinen 100 tai 200 euron vippi on maksettu ajallaan ja asianmukaisesti pois. 400 euron vipin saa kun on hakenut ja maksanut 2 vippiä Herttavippi.fi palvelusta, 500 euron vipin saa kun on hakenut ja maksanut 3 vippiä. 600 euron pikavipin saa kun on hakenut ja maksanut 4 vippiä ja suurimman 700 euron pikavipin saa, kun on hakenut ja maksanut 5 pikavippiä ajallaan takaisin.

Hae Herttavippi pikalainaa!

Ennen ensimmäisen lainan hakemista palveluun on tehtävä omat tunnukset. Tunnusten teko tapahtuu verkkopankkitunnuksilla ja tällä hetkellä tunnusten tekeminen on mahdollista Nordean, Sampopankin, Osuuspankin ja Aktia/Sp/Pop:n tunnuksilla. Kun tunnukset on tehty voi pikavipin hakea joko tekstiviestillä tai Herttavippi.fi palvelun kotisivuilta löytyvällä lainanhakulomakkeella.’

Pikalainaa voivat hakea kaikki 21-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Lainanhakijalla on oltava luottotiedot kunnossa sekä oma julkinen matkapuhelinliittymä. Lainanhakijalla ei saa olla muita avoimena oleva pikalainoja Herttaysi Oy:lle.

Luotonantaja tarkistaa lainanhakijan luottotiedot luottotietorekisteristä ja asiakas hyväksyy tämän automaattisesti lainahakemuksen lähettäessään. Luotonantaja tekee luottopäätöksen rekistereistä saamillaan tiedoilla ja lähettää lainapäätöksen tekstiviestillä asiakkaan puhelimeen. Asiakkaan on hyväksyttävä/vahvistettava laina vastaamalla viestissä olevin ohjein 6 tunnin kuluessa lainapäätöksestä.

Kun lainapäätös on hyväksytty, siirtyvät rahat asiakkaan tilille muutaman minuutin kuluessa mikäli pankki on Nordea, Osuuspankit, Sampo, Aktia, Paikalliset Osuuspankit tai Säästöpankit. Muihin pankkeihin raha siirtyy normaalin maksuliikenteen vaatiman ajan puittteissa, yleensä n. 2 pankkipäivän kuluessa. Laina-aika alkaa kulumaan siitä hetkestä alkaen, kun rahat ovat siirtyneet asiakkaalle.

Lainahakemukset ja rahansiirrot käsitellään Herttavippi-palvelun ollessa avoinna Ma-Pe 9-21 ja La-Su 11-19. Hakemuksia ei voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa kuten useimmissa muissa pikalainapaikoissa ja muina kuin palvelun aukioloaikoina lähetetyt hakemukset eivät ole voimassa.

Palvelusta haettavien vippien korkokustannukset ovat pikavippimarkkinoiden keskitasoa. Esimerkiksi 100 euron pikavipin korkokustannukset ovat 29 euroa laskun suuruuden ollessa siis 129 euroa.

Summa on kohtuullinen ottaen huomioon lainojen pitkän 30 päivän maksuajan. Korkokulujen lisäksi lainanhakijan maksettavaksi tulee tekstiviestistä aiheutuneet kulut 3€/kpl. Tekstiviestejä tarvitsee maksimissaan 2 kpl lainan saamiseksi, riippuen tehdäänkö hakemus netissä vai tekstiviestillä.

Herttavippi kokemuksia

Lasku pikavipistä lähetetään lainahakijan kotiin ja se on maksettava laskuun merkityin tiedoin eräpäivään mennessä pois. Mikäli 30 päivän maksuaika ei riitä, on laskuun merkittyyn eräpäivään mahdollista hakea tarvittaessa lykkäystä. Ohjeet eräpäivän siirtämiseen löytyy laskusta. Eräpäivän siirrosta aiheutuu lisää korkokustannuksia ja Herttavippi lähettää uuden laskun kun asiakas tekee eräpäivän siirron.

Mikäli tarvitset suurehkoa 700 euron pikavippiä, on Herttavippi hyvä valinta pikavipille.