Helppo Pikavippi (2019)

Helppo pikavippi on helppo ja näppärä tapa hakea lainaa nopeasti ja helposti netin kautta. Ja tässä olemme listanneet parhaat helpot pikavipit, jotta tämä kävisi vieläkin helpommin sinulle!

Parhaat helpot pikavipit ja lainat 2019

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Hae vastuullisesti

Pikalainaa kannattaa hakea vain jos tietää pystyvänsä maksamaan sen takaisin eräpäivään mennessä. Mikäli pelko velkakierteestä on realistinen eikä pysty olemaan varma takaisinmaksukyvystään, kannattaa ensiksi käydä neuvottelemassa esimerkiksi pankissa tai pyrkiä sopimaan eräpäivänsiirrosta kyseessä olevan maksun lähettäjän kanssa. Velkakierteestä ulospääsy saattaa olla erittäin vaikeaa joten ilman selkeää takaisinmaksusuunnitelmaa ei pikavippiä kannata hakea.

Helppo Pikavippi vipin maksuun

Yksi yleinen syy pikavipin hakemiseen on toisen vipin takaisinmaksu – tai näin ainakin uskotellaan. Todellisuudessa tälläisten tapausten määrä on pikavippiyritysten omien tietojen mukaan hyvin pieni ja koskee vain marginaalia.

“Vippiä vipin maksuun” tarkoittaa, että vippiä on otettu aikaisemmin laskujen maksamiseen tai muuhun välttämättömyyteen, mutta eräpäivän tullen ei olekaan pystytty maksamaan lainaa takaisin. Koska aiemman vipin korot ovat korkeat, haetaan uusi vippi katkaisemaan koronjuoksu ja jotta ensimmäinen laina pystytään maksamaan korkoineen takaisin, joudutaan ottamaan uusi suurempi laina. Mikäli tälläinen kierre uhkaa, tulisi ehdottomasti asiaa harkita ja keskustella pankin kanssa velkakierteen välttämiseksi.

helppo pikavippi

Lainaa saa yleensä heti tilille. Riippuen lainan suuruudesta, lainan saa ainakin melko pian eli aika nopeasti tililleen. Pienen lainan, eli vaikkapa 1000 euron pikavipin saa yleensä tililleen hyvin nopeasti – usein jo saman päivän aikana.

Käteisen lainaaminen on aivan yleistä, siitä syystä että useilla henkilöillä on puutetta käteisestä. Erityisesti silloin kun valuuttaa tarvitaan ehkä arvokkaampaan hankkeeseen, kuten esimerkiksi auto-korjaukseen, velkaa haetaan korjauksen tekemistä varten. Pientä lainaa kannattaa aina ensiksi anoa omasta pankista, joskin lainaa saattaa tietysti lainata aika lailla asiallisella korkoprosentilla ja kustannuksilla muustakin paikasta.

Lainatun rahan hakemisessa on keskeistä, että tarkistaa heti kättelyssä pystyykö pienlainan maksamaan takaisin huoletta. Hyvin usein silloin kun luottoa ei pystykään hoitamaan vaaditussa ajassa lainafirmalle, aiheutuu vaikeuksia jotka hankaloittavat elämää paljon piakkoin. Valitettavasti nykyään monet ihmiset ajautuvat turvautumaan velkataakkaammattilaisen apuun.

Huolimatta siitä, että pikaluottoja yleisesti tarkastellaan ikävänä asiana, pienlainat eivät mahdollisesti sitä niinkään olekaan. Pikavippi voi olla aivan OK ratkaisu silloin kun valuuttaa haluaa lainata pikaisesti, eikä lainan kulut ole isot. Täytyy kuitenkin tarkistaa että kulutusluoton kykenee hoitamaan takaisin määräajassa.

Internetistä löytyy tänä päivänä kosolti luottoyrityksiä, joidenka avulla on mahdollista tutkiskella suurta määrää luottoja koroltaan. Vippien tutkailua on järkevää yleensä toimeenpanna, siksi että niin monesti voittaa jonkin verran valuuttaa. Aika usein tällä tavoin niin sanotusti laittaa sivuun peräti jännittäviä rahasummia mammonaa.

Joka tapauksessa olisi tietysti hienoa, kun pientä lainaa ei tarvitsisi lainata ainakaan arkipäivän maksuihin. Alituinen fyrkan lainaaminen voi heti olla polku niin sanotusti vippiongelmaan, jossa muun muassa käytetään rahaa toisten pikavippien tilittämiseen. Olisi hyvä, kun omakohtaiset rahaseikat voisi harjoittaa sillä tavalla, ettei lainaa juuri lainkaan tarvitse ottaa varsinkaan arkipäiväisiin kuluihin, vaan tuollaiset tekijät kykenisi maksamaan henkilökohtaisilla rahasäästöillään sekä jatkuvilla rahavirroilla.

On ikävää, että tätä nykyä lukuisilla ihmisillä on ilmennyt talouspulmia, ja tuollaiset henkilöt ottavat usein kovin paljon lainaa. Loppujen lopuksi tuoretta luottoa kehdataan anoa toisen lainatun rahan maksamista varten. Siinä tapauksessa velkaongelma on muodostunut ja lainanottaja päätyy tavallisesti pikapuoliin pahoihin velkapulmiin. Lehdissä on todettu, että kansalaisten lainaongelmat mahdollisesti ovat jopa sen verran ankaria kuin kauan sitten ankaraan lamakauden aikaan.

Lainarahaa joutuu luonnollisesti monet ihmiset hakemaan melko usein. Perinteinen velka voi olla vaikkapa luotto saunaremonttia varten tai muu helppo pikavippi. Pitäisi kuitenkin tiedostaa, että silloin kun lainarahan tilittämisen kanssa seuraa ongelmia, olisi hyvä heti kättelyssä ottaa yhteyttä rahalainan antajaan sekä yrittää sovitella erilainen luottoratkaisu minkä kautta lainaa saattaisi suorittaa ilman velkaongelmia tulevaisuudessa.