Helppo Pikavippi (2022)

Helppo pikavippi on helppo ja näppärä tapa hakea lainaa nopeasti ja helposti netin kautta. Ja tässä olemme listanneet parhaat helpot pikavipit, jotta tämä kävisi vieläkin helpommin sinulle!

Parhaat helpot pikavipit ja lainat 2021

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Hae vastuullisesti

Pikalainaa kannattaa hakea vain jos tietää pystyvänsä maksamaan sen takaisin eräpäivään mennessä. Mikäli pelko velkakierteestä on realistinen eikä pysty olemaan varma takaisinmaksukyvystään, kannattaa ensiksi käydä neuvottelemassa esimerkiksi pankissa tai pyrkiä sopimaan eräpäivänsiirrosta kyseessä olevan maksun lähettäjän kanssa. Velkakierteestä ulospääsy saattaa olla erittäin vaikeaa joten ilman selkeää takaisinmaksusuunnitelmaa ei pikavippiä kannata hakea.

Helppo Pikavippi vipin maksuun

Yksi yleinen syy pikavipin hakemiseen on toisen vipin takaisinmaksu – tai näin ainakin uskotellaan. Todellisuudessa tälläisten tapausten määrä on pikavippiyritysten omien tietojen mukaan hyvin pieni ja koskee vain marginaalia.

“Vippiä vipin maksuun” tarkoittaa, että vippiä on otettu aikaisemmin laskujen maksamiseen tai muuhun välttämättömyyteen, mutta eräpäivän tullen ei olekaan pystytty maksamaan lainaa takaisin. Koska aiemman vipin korot ovat korkeat, haetaan uusi vippi katkaisemaan koronjuoksu ja jotta ensimmäinen laina pystytään maksamaan korkoineen takaisin, joudutaan ottamaan uusi suurempi laina. Mikäli tälläinen kierre uhkaa, tulisi ehdottomasti asiaa harkita ja keskustella pankin kanssa velkakierteen välttämiseksi.

helppo pikavippi

Lainaa saa yleensä heti tilille. Riippuen lainan suuruudesta, lainan saa ainakin melko pian eli aika nopeasti tililleen. Pienen lainan, eli vaikkapa 1000 euron pikavipin saa yleensä tililleen hyvin nopeasti – usein jo saman päivän aikana.

Käteisen lainaaminen on aivan yleistä, siitä syystä että useilla henkilöillä on puutetta käteisestä. Erityisesti silloin kun valuuttaa tarvitaan ehkä arvokkaampaan hankkeeseen, kuten esimerkiksi auto-korjaukseen, velkaa haetaan korjauksen tekemistä varten. Pientä lainaa kannattaa aina ensiksi anoa omasta pankista, joskin lainaa saattaa tietysti lainata aika lailla asiallisella korkoprosentilla ja kustannuksilla muustakin paikasta.

Lainatun rahan hakemisessa on keskeistä, että tarkistaa heti kättelyssä pystyykö pienlainan maksamaan takaisin huoletta. Hyvin usein silloin kun luottoa ei pystykään hoitamaan vaaditussa ajassa lainafirmalle, aiheutuu vaikeuksia jotka hankaloittavat elämää paljon piakkoin. Valitettavasti nykyään monet ihmiset ajautuvat turvautumaan velkataakkaammattilaisen apuun.

Huolimatta siitä, että pikaluottoja yleisesti tarkastellaan ikävänä asiana, pienlainat eivät mahdollisesti sitä niinkään olekaan. Pikavippi voi olla aivan OK ratkaisu silloin kun valuuttaa haluaa lainata pikaisesti, eikä lainan kulut ole isot. Täytyy kuitenkin tarkistaa että kulutusluoton kykenee hoitamaan takaisin määräajassa.

Internetistä löytyy tänä päivänä kosolti luottoyrityksiä, joidenka avulla on mahdollista tutkiskella suurta määrää luottoja koroltaan. Vippien tutkailua on järkevää yleensä toimeenpanna, siksi että niin monesti voittaa jonkin verran valuuttaa. Aika usein tällä tavoin niin sanotusti laittaa sivuun peräti jännittäviä rahasummia mammonaa.

Joka tapauksessa olisi tietysti hienoa, kun pientä lainaa ei tarvitsisi lainata ainakaan arkipäivän maksuihin. Alituinen fyrkan lainaaminen voi heti olla polku niin sanotusti vippiongelmaan, jossa muun muassa käytetään rahaa toisten pikavippien tilittämiseen. Olisi hyvä, kun omakohtaiset rahaseikat voisi harjoittaa sillä tavalla, ettei lainaa juuri lainkaan tarvitse ottaa varsinkaan arkipäiväisiin kuluihin, vaan tuollaiset tekijät kykenisi maksamaan henkilökohtaisilla rahasäästöillään sekä jatkuvilla rahavirroilla.

On ikävää, että tätä nykyä lukuisilla ihmisillä on ilmennyt talouspulmia, ja tuollaiset henkilöt ottavat usein kovin paljon lainaa. Loppujen lopuksi tuoretta luottoa kehdataan anoa toisen lainatun rahan maksamista varten. Siinä tapauksessa velkaongelma on muodostunut ja lainanottaja päätyy tavallisesti pikapuoliin pahoihin velkapulmiin. Lehdissä on todettu, että kansalaisten lainaongelmat mahdollisesti ovat jopa sen verran ankaria kuin kauan sitten ankaraan lamakauden aikaan.

Lainarahaa joutuu luonnollisesti monet ihmiset hakemaan melko usein. Perinteinen velka voi olla vaikkapa luotto saunaremonttia varten tai muu helppo pikavippi. Pitäisi kuitenkin tiedostaa, että silloin kun lainarahan tilittämisen kanssa seuraa ongelmia, olisi hyvä heti kättelyssä ottaa yhteyttä rahalainan antajaan sekä yrittää sovitella erilainen luottoratkaisu minkä kautta lainaa saattaisi suorittaa ilman velkaongelmia tulevaisuudessa.