Helppo Pikavippi (2018)

Helppo pikavippi on helppo ja näppärä tapa hakea lainaa nopeasti ja helposti netin kautta. Ja tässä olemme listanneet parhaat helpot pikavipit, jotta tämä kävisi vieläkin helpommin sinulle!

Parhaat helpot pikavipit ja lainat 2018

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FERRA18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

2

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti
6

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Hae vastuullisesti

Pikalainaa kannattaa hakea vain jos tietää pystyvänsä maksamaan sen takaisin eräpäivään mennessä. Mikäli pelko velkakierteestä on realistinen eikä pysty olemaan varma takaisinmaksukyvystään, kannattaa ensiksi käydä neuvottelemassa esimerkiksi pankissa tai pyrkiä sopimaan eräpäivänsiirrosta kyseessä olevan maksun lähettäjän kanssa. Velkakierteestä ulospääsy saattaa olla erittäin vaikeaa joten ilman selkeää takaisinmaksusuunnitelmaa ei pikavippiä kannata hakea.

Vippiä vipin maksuun

Yksi yleinen syy pikavipin hakemiseen on toisen vipin takaisinmaksu – tai näin ainakin uskotellaan. Todellisuudessa tälläisten tapausten määrä on pikavippiyritysten omien tietojen mukaan hyvin pieni ja koskee vain marginaalia.

“Vippiä vipin maksuun” tarkoittaa, että vippiä on otettu aikaisemmin laskujen maksamiseen tai muuhun välttämättömyyteen, mutta eräpäivän tullen ei olekaan pystytty maksamaan lainaa takaisin. Koska aiemman vipin korot ovat korkeat, haetaan uusi vippi katkaisemaan koronjuoksu ja jotta ensimmäinen laina pystytään maksamaan korkoineen takaisin, joudutaan ottamaan uusi suurempi laina. Mikäli tälläinen kierre uhkaa, tulisi ehdottomasti asiaa harkita ja keskustella pankin kanssa velkakierteen välttämiseksi.

helppo pikavippi

Lainaa saa yleensä heti tilille. Riippuen lainan suuruudesta, lainan saa ainakin melko pian eli aika nopeasti tililleen. Pienen lainan, eli vaikkapa 1000 euron pikavipin saa yleensä tililleen hyvin nopeasti – usein jo saman päivän aikana.

Käteisen lainaaminen on aivan yleistä, siitä syystä että useilla henkilöillä on puutetta käteisestä. Erityisesti silloin kun valuuttaa tarvitaan ehkä arvokkaampaan hankkeeseen, kuten esimerkiksi auto-korjaukseen, velkaa haetaan korjauksen tekemistä varten. Pientä lainaa kannattaa aina ensiksi anoa omasta pankista, joskin lainaa saattaa tietysti lainata aika lailla asiallisella korkoprosentilla ja kustannuksilla muustakin paikasta.

Lainatun rahan hakemisessa on keskeistä, että tarkistaa heti kättelyssä pystyykö pienlainan maksamaan takaisin huoletta. Hyvin usein silloin kun luottoa ei pystykään hoitamaan vaaditussa ajassa lainafirmalle, aiheutuu vaikeuksia jotka hankaloittavat elämää paljon piakkoin. Valitettavasti nykyään monet ihmiset ajautuvat turvautumaan velkataakkaammattilaisen apuun.

Huolimatta siitä, että pikaluottoja yleisesti tarkastellaan ikävänä asiana, pienlainat eivät mahdollisesti sitä niinkään olekaan. Pikavippi voi olla aivan OK ratkaisu silloin kun valuuttaa haluaa lainata pikaisesti, eikä lainan kulut ole isot. Täytyy kuitenkin tarkistaa että kulutusluoton kykenee hoitamaan takaisin määräajassa.

Internetistä löytyy tänä päivänä kosolti luottoyrityksiä, joidenka avulla on mahdollista tutkiskella suurta määrää luottoja koroltaan. Vippien tutkailua on järkevää yleensä toimeenpanna, siksi että niin monesti voittaa jonkin verran valuuttaa. Aika usein tällä tavoin niin sanotusti laittaa sivuun peräti jännittäviä rahasummia mammonaa.

Joka tapauksessa olisi tietysti hienoa, kun pientä lainaa ei tarvitsisi lainata ainakaan arkipäivän maksuihin. Alituinen fyrkan lainaaminen voi heti olla polku niin sanotusti vippiongelmaan, jossa muun muassa käytetään rahaa toisten pikavippien tilittämiseen. Olisi hyvä, kun omakohtaiset rahaseikat voisi harjoittaa sillä tavalla, ettei lainaa juuri lainkaan tarvitse ottaa varsinkaan arkipäiväisiin kuluihin, vaan tuollaiset tekijät kykenisi maksamaan henkilökohtaisilla rahasäästöillään sekä jatkuvilla rahavirroilla.

On ikävää, että tätä nykyä lukuisilla ihmisillä on ilmennyt talouspulmia, ja tuollaiset henkilöt ottavat usein kovin paljon lainaa. Loppujen lopuksi tuoretta luottoa kehdataan anoa toisen lainatun rahan maksamista varten. Siinä tapauksessa velkaongelma on muodostunut ja lainanottaja päätyy tavallisesti pikapuoliin pahoihin velkapulmiin. Lehdissä on todettu, että kansalaisten lainaongelmat mahdollisesti ovat jopa sen verran ankaria kuin kauan sitten ankaraan lamakauden aikaan.

Lainarahaa joutuu luonnollisesti monet ihmiset hakemaan melko usein. Perinteinen velka voi olla vaikkapa luotto saunaremonttia varten tai muu helppo pikavippi. Pitäisi kuitenkin tiedostaa, että silloin kun lainarahan tilittämisen kanssa seuraa ongelmia, olisi hyvä heti kättelyssä ottaa yhteyttä rahalainan antajaan sekä yrittää sovitella erilainen luottoratkaisu minkä kautta lainaa saattaisi suorittaa ilman velkaongelmia tulevaisuudessa.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments