Mikä on Kaikkein Halvin Pikavippi? (2019) – Katso Vertailu

Mikä on kaikkein halvin pikavippi vuonna 2018? Tätä kysymystä me lähdimme selvittämään, ja tässä tulos!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 1000 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 23 v
 • Parhaita edullisia suuria lainoja mitä tarjolla on 2018

Bank Norwegian on ehkä se paras lainavaihtoehto, kun etsit suurempaa mutta kuitenkin edullista lainaa nopeasti.

Kyseessä onkin tavallaan pankkilaina, mutta laina jonka saa erittäin nopeasti ja suoraan netin kautta haettua. 

Bank Norwegianin kriteerit ovat hiukan tiukemmat kuin monissa muissa lainapalveluissa, mutta vastapainona myös lainojen korot ja muut kustannukset ovat selvästi alemmat. 

Jos siis etsit suurempaa luottoa, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, kannattaa pyytää lainatarjous Bank Norwegianilta!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippien edullisuudesta

Kun puhutaan pikavipeistä, harvempi ajattelee niiden oleman mitenkään edullisia. Totta on kyllä että halvimmatkin pikavipit ovat kalliimpia kuin useimmat pankkilainat, mutta toisaalta toiset näistä lainoista ovat selvästi edullisempia kuin toiset. Eroa voi olla jopa yli 100 % korossa.

Hyvä on myös huomata, että pikalainat ovat usein pienempiä lainoja, jolloin korot ovat useimminkin korkeampia. Tämän huomaa myös pankeissa, joissa pienimmät korot saa usein asuntolainassa, kun taas pankkienkin kulutusluotot ovat selvästi niitä kalliimpia.

Pikaluottojen hintaa nostaa myös niiden luonne. Ne ovat nimittäin vakuudettomia lainoja, eikä niiden saantiin tarvitset takaajia. Kumpikin näistä seikoista nostaa lainaajan riskiä, joka näkyy täten myös näiden lainojen hinnoissa.​

Onkin siis monesti turha ajatella ehkä että absoluuttisesti pikavippi voisi olla kovin halpa. Kuitenkin koska tämänkin artikkelin tarkoitus on auttaa löytämään edullisin pikavippi, verrataan niitä tässä keskenään toisiinsa.​

edullisin pikavippi

Hyvä on myös pitää mielessä, että tapa jolla korot kerrotaan vuositasolla, eli vuosikorkona voi joskus antaa hieman väärän kuvan. Vaikka pikavippien todelliset vuosikorot varsinkin pienissä summissa voivat olla aika korkeat, kun maksuaikaa on 1 - 3 kuukautta, jää tämä kustannus pienemmäksi kuin voisi tuosta luvusta suoraan ajatella.

Lisäksi jos lainasummat ovat pienet, ei korkeampikaan korko euromääräisesti ole usein välttämättä kovin kallis, varsinkin jos vastineeksi saa pidemmän maksuajan.​ Tämän takia moni onkin valmis maksamaan pari kymppiä korkoja lisää, jotta saa esimerkiksi 12 kuukauden maksuajan vipilleen.

Kuten kuitenkin jo alussa tuli sanottua, vertailu kyllä kannattaa ja turhaa on maksaa lainasta liikaa. Usein pienellä vertailulla saa jo ne suurimmat säästöt, ja jos ei puhuta ihan useamman tuhannen euron lainoista, ei ehkä ole kovin paljoa järkeä käyttää kauheasti aikaa parhaan lainan etsintään.

Usein nopeasti löydät pari hyvää lainapaikkaa, joiden väliltä usein on hyvä vain valita joku ja laittaa hakemus menemään. Tämä varsinkin jos rahojen saannilla on vähääkään kiire.​