Mikä on Kaikkein Halvin Pikavippi? (2021) – Katso Vertailu

Mikä on kaikkein halvin pikavippi vuonna 2021? Tätä kysymystä me lähdimme selvittämään, ja tässä tulos!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippien edullisuudesta

Kun puhutaan pikavipeistä, harvempi ajattelee niiden oleman mitenkään edullisia. Totta on kyllä että halvimmatkin pikavipit ovat kalliimpia kuin useimmat pankkilainat, mutta toisaalta toiset näistä lainoista ovat selvästi edullisempia kuin toiset. Eroa voi olla jopa yli 100 % korossa.

Hyvä on myös huomata, että pikalainat ovat usein pienempiä lainoja, jolloin korot ovat useimminkin korkeampia. Tämän huomaa myös pankeissa, joissa pienimmät korot saa usein asuntolainassa, kun taas pankkienkin kulutusluotot ovat selvästi niitä kalliimpia.

Pikaluottojen hintaa nostaa myös niiden luonne. Ne ovat nimittäin vakuudettomia lainoja, eikä niiden saantiin tarvitset takaajia. Kumpikin näistä seikoista nostaa lainaajan riskiä, joka näkyy täten myös näiden lainojen hinnoissa.​

Onkin siis monesti turha ajatella ehkä että absoluuttisesti pikavippi voisi olla kovin halpa. Kuitenkin koska tämänkin artikkelin tarkoitus on auttaa löytämään edullisin pikavippi, verrataan niitä tässä keskenään toisiinsa.​

Hyvä on myös pitää mielessä, että tapa jolla korot kerrotaan vuositasolla, eli vuosikorkona voi joskus antaa hieman väärän kuvan. Vaikka pikavippien todelliset vuosikorot varsinkin pienissä summissa voivat olla aika korkeat, kun maksuaikaa on 1 - 3 kuukautta, jää tämä kustannus pienemmäksi kuin voisi tuosta luvusta suoraan ajatella.

Lisäksi jos lainasummat ovat pienet, ei korkeampikaan korko euromääräisesti ole usein välttämättä kovin kallis, varsinkin jos vastineeksi saa pidemmän maksuajan.​ Tämän takia moni onkin valmis maksamaan pari kymppiä korkoja lisää, jotta saa esimerkiksi 12 kuukauden maksuajan vipilleen.

Kuten kuitenkin jo alussa tuli sanottua, vertailu kyllä kannattaa ja turhaa on maksaa lainasta liikaa. Usein pienellä vertailulla saa jo ne suurimmat säästöt, ja jos ei puhuta ihan useamman tuhannen euron lainoista, ei ehkä ole kovin paljoa järkeä käyttää kauheasti aikaa parhaan lainan etsintään.

Usein nopeasti löydät pari hyvää lainapaikkaa, joiden väliltä usein on hyvä vain valita joku ja laittaa hakemus menemään. Tämä varsinkin jos rahojen saannilla on vähääkään kiire.​