Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2022) – Katso Vertailu!

Etsitkö halpaa vakuudetonta lainaa? Olet hyvässä seurassa, sillä vakuudettomat lainat ovat ehdottomasti suosituimpia netistä haettavia lainoja, ja kun tiedät mistä sellaista kannattaa hakea, ei sinun myöskään tarvitse maksaa turhasta.

Tässä halvimpia lainoja, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia!​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Halpaa lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia keskimäärin kuin lainat joihin tarjotaan vakuudet, siitä ei pääse mihinkään. Kuitenkaan hintaeron ei tarvitse olla niin suuri, sillä on mahdollista hankkia myös edullisempia lainoja ilman vakuuksia, kunhan tietää mistä niitä on mahdollista saada.

Vakuudettomien lainojen edut ovat monimuotoiset, joista moni on valmis hieman maksamaankin. Suurinpana etuna voidaan yleisesti pitää sitä, että vakuuksien antaminen on usein työläämpää kuin voisi ajatella nopeasti. Samaten useimmissa tilanteissa tätä kautta on mahdollista välttää myöskin vaatimukset takaajien antamisesta lainalle.

Vaikka monilla asioilla voi olla arvoa käytössä, on vähänkään käytetyn tavaran arvo usein paljon alhaisempi kuin voisi olettaa. Ja jos kotoa ei löydy vaikka kultaa ja korua vakuudeksi, on usein aika työlästä alkaa kaivella tavaraa joka tälläiseen kelpaisi. Varsinkin jos kyseessä on kuitenkin vielä melko pieni laina.​

Vakuudettomat lainat ovatkin usein parhaimmilaan kun puhutaan melko pienistä vipeistä, ja lainasummien pyöriessä alle tuhannen euron. Tosin isommissa lainoissa on mahdollista saada hyviä tarjouksia ilman vakuuksia, mutta tällöin voi lainan saaminen olla jo vaikeampaa, varsinkin jos oma tulotaso ei ehkä ole niin korkea.

halvin laina ilman vakuuksia

Usein voi olla myös vaikea hakea ehkä se kaikkein halvin laina ilman vakuuksia, sillä niissä on usein myös kovimmat kriteerit lainan saamiseen. Toisaalta hinta ei ole tässäkään asiassa kaikki, vaan on hyvä myös ottaa muitakin seikkoja huomioon kun hakee lainaa.

Esimerkiksi maksuajan pituus ja sen tuoma kuukausittain lyhennyserä voi olla selvästi tärkeämpää kuin suoranainen hinta. Monesti on tarjolla useampi lainavaihtoehto, jotka ovat suunnilleen saman hintaisia. Tällöin on hyvä katsoa noita muita vaikuttavia seikkoja, joista yleensä tärkein on mahdollisuus saada kuukausierä tarpeeksi pieneksi. ​

Kun kuitenkin haluat hakea halpaa vakuudetonta lainaa, on sitä usein helpointa hakea verkosta siihen erikoistuneiden palveluiden kautta. Tähän artikkeliin olemme listanneet näistä parhaita, ja toivomme että siitä on ollut apua.

Voit aina jättää myös kommentteja alle, ja vastaamme niihin parhaamme mukaan mahdollisimman pian.​

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa