Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2018) – Katso Vertailu!

Etsitkö halpaa vakuudetonta lainaa? Olet hyvässä seurassa, sillä vakuudettomat lainat ovat ehdottomasti suosituimpia netistä haettavia lainoja, ja kun tiedät mistä sellaista kannattaa hakea, ei sinun myöskään tarvitse maksaa turhasta.

Tässä halvimpia lainoja, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 1000 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 23 v
 • Parhaita edullisia suuria lainoja mitä tarjolla on 2018

Bank Norwegian on ehkä se paras lainavaihtoehto, kun etsit suurempaa mutta kuitenkin edullista lainaa nopeasti.

Kyseessä onkin tavallaan pankkilaina, mutta laina jonka saa erittäin nopeasti ja suoraan netin kautta haettua. 

Bank Norwegianin kriteerit ovat hiukan tiukemmat kuin monissa muissa lainapalveluissa, mutta vastapainona myös lainojen korot ja muut kustannukset ovat selvästi alemmat. 

Jos siis etsit suurempaa luottoa, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, kannattaa pyytää lainatarjous Bank Norwegianilta!​

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

5

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Halpaa lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia keskimäärin kuin lainat joihin tarjotaan vakuudet, siitä ei pääse mihinkään. Kuitenkaan hintaeron ei tarvitse olla niin suuri, sillä on mahdollista hankkia myös edullisempia lainoja ilman vakuuksia, kunhan tietää mistä niitä on mahdollista saada.

Vakuudettomien lainojen edut ovat monimuotoiset, joista moni on valmis hieman maksamaankin. Suurinpana etuna voidaan yleisesti pitää sitä, että vakuuksien antaminen on usein työläämpää kuin voisi ajatella nopeasti.

Vaikka monilla asioilla voi olla arvoa käytössä, on vähänkään käytetyn tavaran arvo usein paljon alhaisempi kuin voisi olettaa. Ja jos kotoa ei löydy vaikka kultaa ja korua vakuudeksi, on usein aika työlästä alkaa kaivella tavaraa joka tälläiseen kelpaisi. Varsinkin jos kyseessä on kuitenkin vielä melko pieni laina.​

Vakuudettomat lainat ovatkin usein parhaimmilaan kun puhutaan melko pienistä vipeistä, ja lainasummien pyöriessä alle tuhannen euron. Tosin isommissa lainoissa on mahdollista saada hyviä tarjouksia ilman vakuuksia, mutta tällöin voi lainan saaminen olla jo vaikeampaa, varsinkin jos oma tulotaso ei ehkä ole niin korkea.

halvin laina ilman vakuuksia

Usein voi olla myös vaikea hakea ehkä se kaikkein halvin laina ilman vakuuksia, sillä niissä on usein myös kovimmat kriteerit lainan saamiseen. Toisaalta hinta ei ole tässäkään asiassa kaikki, vaan on hyvä myös ottaa muitakin seikkoja huomioon kun hakee lainaa.

Esimerkiksi maksuajan pituus ja sen tuoma kuukausittain lyhennyserä voi olla selvästi tärkeämpää kuin suoranainen hinta. Monesti on tarjolla useampi lainavaihtoehto, jotka ovat suunnilleen saman hintaisia. Tällöin on hyvä katsoa noita muita vaikuttavia seikkoja, joista yleensä tärkein on mahdollisuus saada kuukausierä tarpeeksi pieneksi. ​

Kun kuitenkin haluat hakea halpaa vakuudetonta lainaa, on sitä usein helpointa hakea verkosta siihen erikoistuneiden palveluiden kautta. Tähän artikkeliin olemme listanneet näistä parhaita, ja toivomme että siitä on ollut apua.

Voit aina jättää myös kommentteja alle, ja vastaamme niihin parhaamme mukaan mahdollisimman pian.​

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments