Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2021) – Katso Vertailu!

Etsitkö halpaa vakuudetonta lainaa? Olet hyvässä seurassa, sillä vakuudettomat lainat ovat ehdottomasti suosituimpia netistä haettavia lainoja, ja kun tiedät mistä sellaista kannattaa hakea, ei sinun myöskään tarvitse maksaa turhasta.

Tässä halvimpia lainoja, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 €
 • Laina-aika 3 - 60 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Edullisia lainoja nopeasti myös suuremmissa summissa

Lue lisää ja hae tästä


Bondora on tullut markkinoille kovalla lupauksella. Se tahtoo antaa sinulle mahdollisuuden saada suurempikin laina jo 10 minuutin sisällä edullisella korolla.

Bondoran lainojen korot alkavatkin vain 9,83% (vaihtelevat kuitenkin jonkin verran lainaajan tilanteen mukaan).

Piilokuluja ei ole, ja lainaa on äärimmäisen helppo myöskin hakea nopeasti.​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

4

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Halpaa lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia keskimäärin kuin lainat joihin tarjotaan vakuudet, siitä ei pääse mihinkään. Kuitenkaan hintaeron ei tarvitse olla niin suuri, sillä on mahdollista hankkia myös edullisempia lainoja ilman vakuuksia, kunhan tietää mistä niitä on mahdollista saada.

Vakuudettomien lainojen edut ovat monimuotoiset, joista moni on valmis hieman maksamaankin. Suurinpana etuna voidaan yleisesti pitää sitä, että vakuuksien antaminen on usein työläämpää kuin voisi ajatella nopeasti. Samaten useimmissa tilanteissa tätä kautta on mahdollista välttää myöskin vaatimukset takaajien antamisesta lainalle.

Vaikka monilla asioilla voi olla arvoa käytössä, on vähänkään käytetyn tavaran arvo usein paljon alhaisempi kuin voisi olettaa. Ja jos kotoa ei löydy vaikka kultaa ja korua vakuudeksi, on usein aika työlästä alkaa kaivella tavaraa joka tälläiseen kelpaisi. Varsinkin jos kyseessä on kuitenkin vielä melko pieni laina.​

Vakuudettomat lainat ovatkin usein parhaimmilaan kun puhutaan melko pienistä vipeistä, ja lainasummien pyöriessä alle tuhannen euron. Tosin isommissa lainoissa on mahdollista saada hyviä tarjouksia ilman vakuuksia, mutta tällöin voi lainan saaminen olla jo vaikeampaa, varsinkin jos oma tulotaso ei ehkä ole niin korkea.

halvin laina ilman vakuuksia

Usein voi olla myös vaikea hakea ehkä se kaikkein halvin laina ilman vakuuksia, sillä niissä on usein myös kovimmat kriteerit lainan saamiseen. Toisaalta hinta ei ole tässäkään asiassa kaikki, vaan on hyvä myös ottaa muitakin seikkoja huomioon kun hakee lainaa.

Esimerkiksi maksuajan pituus ja sen tuoma kuukausittain lyhennyserä voi olla selvästi tärkeämpää kuin suoranainen hinta. Monesti on tarjolla useampi lainavaihtoehto, jotka ovat suunnilleen saman hintaisia. Tällöin on hyvä katsoa noita muita vaikuttavia seikkoja, joista yleensä tärkein on mahdollisuus saada kuukausierä tarpeeksi pieneksi. ​

Kun kuitenkin haluat hakea halpaa vakuudetonta lainaa, on sitä usein helpointa hakea verkosta siihen erikoistuneiden palveluiden kautta. Tähän artikkeliin olemme listanneet näistä parhaita, ja toivomme että siitä on ollut apua.

Voit aina jättää myös kommentteja alle, ja vastaamme niihin parhaamme mukaan mahdollisimman pian.​

 • Updated tammikuu 26, 2020
 • Lainaa