Halvin Kulutusluotto 2019 – Kulutusluotot Vertailussa

Mistä halvin kulutusluotto 2018 vuonna on mahdollista saada? Tätä kysymystä kysyttiin meiltä jokin aika sitten, joten päätimme selvittää asian omakohtaisesti.

Tässä lista parhaista ja edullisimmista kulutusluotoista tällä hetkellä 2018.

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FERRA18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

2

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti
3

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 40000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18 v
 • Eräs parhaista lainojen kilpailutuspalveluista, joka hyväksyy nyt myös 18 vuotiaat lainaajat!

Lue lisää ja hae tästä


Simplian kautta voivat kaikki täysi-ikäiset suomalaiset kilpailuttaa lainansa nopeasti yhden hakemuksen täytöllä.

Täytät vain hakemuksen, ja alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuteissa!

Palvelu on ilmainen lainanhakijoille, ja sen käyttö ei sido ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy.​

Mitä ovat kulutusluotot

halvin kulutusluotto

Kulutusluotot ovat nykyään 3 suosituin lainamuoto, mitä netin kautta haetaan heti pikavippien ja pikalainojen jälkeen. Luotoista ne ovatkin suosituin lainamuoto, mutta terminä kulutusluotto on usein aika avoin. Useimmiten sillä tarkoitetaan kuitenkin vakuudetonta luottoa, jonka saa ottaa vapaavalintaiseen käyttöön. Sitä ei siis tarvitse nimensä mukaisesti ottaa kulutukseen, vaan termi viittaa enemmänkin siihen että tälläistä lainaa hakiessa ei kysellä sen käyttötarkoitusta, kuten tehdään autolainassa ja asuntolainassa.

Toisaalta tämän termin voi tulkita myös toisin, silllä kulutukseen nämä erilaiset luottotilit ja tililuotot ovat usein parempia kuin kiinteät lainat ja pikavipit. Syynä on se, että kun tälläinen luottotili on kerran avattu, saa sieltä sitten tehdä nostoja omaan tahtiin ja usein melkeinpä niin pienissä erissä kuin vain haluaa. Ja lainaajan kannalta hyvä asia on sitten se, että kustannuksia tai muita korkoja maksetaan vain siitä osasta luottoa, joka on jo omalle tilille sitten rahana nostettu.

Kulutukseen tämä tarkoittaa sitten käytännössä sitä, että rahaa voidaan nostaa sitä mukaan kun sitä tarvitaan, eikä tarvitse esim. hakea suoraan 2000 euron pikavippiä, josta pitäisi alkaa maksaa lyhennyksiä ja kustannuksia koko summalta alusta alkaen. Nyt voit nostaa vaikka 200 euroa nyt, 300 euroa 2 viikon päästä jne. Ja kustannuksia siis maksaisit vain nostetusta osasta.

Yleensä kulutusluottoja on vaikea saada pienissä summissa, ja näitä pienempiä luottoja kutsutaankin usein pikaluotoiksi, Voit katsoa pikaluottovertailustamme näiden lainojen vertailun ja lisää tietoa niistä.​

Miten on sitten tilanne kulutusluottojen välillä? Onko niiden hinnoissa ja kustannuksissa eroja? No on todellakin, ja koska nämä luotot ovat usein hieman suurempia lainoja, tulevat nämä pienemmätkin erot euromääräisesti suuremmiksi kuin pienissä vipeissä. Lisäksi maksuajat ovat usein pidempiä, jonka takia erot koroissa kertautuvat nopeasti. Melkeinpä suurin syy onkin sen takia etsiä sen halvin kulutusluotto, koska parhaimmillaan voidaan puhua jopa tuhansien eurojen säästöistä, ja monesti ainakin satojen eurojen eroista.​

Kuinka hakea edullinen kulutusluotto

Kulutusluoton hakeminen käy nykyään hyvin helposti netin kautta, ja se tapahtuu keskimäärin hyvin samalla tavalla useimpien lainapalvelujen kautta, olivat ne sitten uusia tai vanhoja.

Hakemuksen saa helpoiten täytettyä tietokoneen avulla kyseisen palvelun nettisivujen kautta, mutta monesti se onnistuu myös kännykän avulla. Tarvitset yleensä ainakin verkkopankkitunnukset, mutta usein varsinkin kun haetaan tälläistä kulutusluottoa pyydetään myös toimittamaan heille todistus tuloistasi. Tämä voi olla niin palkkakuitti kuin eläketositekkin, tai sitten yrittäjätulosta tosite. Jos haet suurta (yleensä yli 10000 euron lainaa), vaativat osa lainamestoista myös edellisen vuoden verotietoja.

Kun nämä ovat kuitenkin saatavilla, käy itse lainahakemuksen täyttäminen todella nopeasti ja helposti. Suurin osa ihmisistä täyttää tälläisen hakemuksen 15 minuutin sisällä, vaikka olisi ekaa kertaa verkosta lainaa hakemassa. Ja moni palvelu tarjoaa myös nykyään erittäin nopeasti lainapäätöksen, jonka ansiosta ensimmäisen noston tilille voi myös tehdä todella pikaisesti.​

Turha onkin siis pohtia liikaa sitä, kuinka vaikea lainaa on nykyään hakea. Vuonna 2018 tämä käy nimittäin äärimmäisen helposti, ja niin mummolta ja vaarilta, kuin vaikka juuri 18-vuotta täyttäneeltä.

 • Updated helmikuu 22, 2018
 • Lainaa