Freedom Rahoitus Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

Freedom Rahoitus auttaa kohtaamaan kuluttajia ja lainantarjoajia kokoamalla asiakkailleen parhaat lainatuotteet useasta eri lähteestä, joten saat parhaimman mahdollisen, omiin tarpeisiisi räätälöidyn lainatarjouksen. Yhtiö kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään ja toimii Suomen lisäksi sekä Ruotsissa että Norjassa. Toimintansa yhtiö aloitti Ruotsissa jo vuonna 2004 laajentuen siitä Norjaan ja Suomeen. Työntekijöitä on tällä hetkellä noin 100 henkilöä.

Freedon Rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun lainamarkkinoilla olevista vaihtoehdoista. Luotonottajalle tästä ei synny mitään ylimääräisiä kustannuksia, vaan lainan myöntäjä huolehtii niistä.

Hae Freedom Rahoitus kulutusluotto

Yhtiön toimintatapa eroaa muista markkinoilla ja internetissä olevista lainanvälittäjistä. Lainanhakija saa aina henkilökohtaista palvelua ja luottohakemusten käsittelijät toimivat lainanhakijan parhaaksi siten, että lainahakemus käsitellään mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Lainahakemuksen yhteydessä saat oman henkilökohtaisen luottokäsittelijän, jonka kanssa voit keskustella ja sopia pikavippiin tai lainaan liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä luotonkäsittelijöihin jo hakemusta tehdessäsi mikäli tarvetta on. Asiantuntevat luotonkäsittelijät auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Freedom Rahoituksen lainahakemus tehdään internetissä. Hakemuksen täytettyäsi saat välittömästi tiedon koska luottohakemusten käsittelijä ottaa sinuun yhteyttä. Käytännössä yhteydenotto tapahtuu jo saman päivän aikana. Voit jättää myös soittopyynnön, jolloin Freedom Rahoituksesta otetaan sinuun yhteyttä ja neuvotaan kuinka toimia lainahakemuksen kanssa.

Luoton hakemiseen Freedom Rahoitus tarvitsee hakijan henkilö- sekä tulotiedot. Myös muita tietoja saatetaan tarvita ja niitä tiedustellaan varsinaisen sopimuksen teon yhteydessä. Tarvittavat tiedot lähetetään Freedom Rahoitukselle josta tiedot menevät myös varsinaiselle luotonantajalle. Henkilö- ja tulotietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Lainan saamisen ehtona on vähintään 23-vuoden ikä, eikä luottotietohäiriöitä saa olla. Lisäksi vaaditaan säännölliset kuukausittaiset tulot. Lainan myöntämiseen vaadittavat kriteerit vaihtelevat hieman luotonantajan mukaan ja selviävät henkilökohtaisen luotonkäsittelijän ottaessa yhteyttä. Nuorien, 23 – 25 –vuotiaiden lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti, jos hakemus tehdään yhdessä esimerkiksi avo- tai aviopuolison kanssa.

Haettavan lainan määrä on normaalia pikalainayritystä monipuolisempi. Lainan suuruudet ovat 500€ – 20 000€. Mikä parasta, et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja luotolle voidaan myöntää sen suuruudesta riippuen jopa 12 vuotta takaisinmaksuaikaa. Voit itse valita takaisinmaksun aikataulun välille 1-12 vuotta.

Voit katsoa Freedom Rahoituksen lainalaskurilla etukäteen kuukausittaisen takaisinmaksun suuruuden. Laskuri on suuntaa antava ja lopullinen kuukausittainen maksettava summa selviää sopimuksen teon yhteydessä.

Esimerkiksi 5000€:n lainalle 5 vuoden maksuajalla kuukausittaisen erän suuruudeksi tulee vain 98€. 10 vuoden maksuajalla summa on 57€.

Lainan voi maksaa luotonantajalle takaisin joko tasalyhennyksenä tai annuiteettina. Tasalyhennyksessä lyhennettävä summa on aina samansuuruinen ja päälle tuleva korko lasketaan jäljellä olevan summan perusteella. Tasalyhennyksessä takaisin maksettava summa yleensä pienenee lainakauden kuluessa.

Annuiteettilyhennyksessä takaisin maksettava summa on aina sama, jolloin tiedät varmasti kuinka paljon kuukausittainen takaisinmaksu on. Lyhennysten alkaessa koron osuus on suurempi ja lyhennysten pienempi. Lainasumman pienetyessä vastaavasti koron osuus pienenee ja lyhennysten suurenee.

Luotonantajien korot on yleensä sidottu 3kk euriboriin. Tämä vaikuttaa lainaajaan siten, että mahdolliset korkomuutokset vaikuttavat lyhennyksen määrään tai pituuteen joko suurentavasti tai pienentävästi riippuen kumpi lyhennystapa on käytössä.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Anna Freedom Rahoituksen hoitaa asiat puolestasi kuntoon, saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen rahan tarpeeseesi.