Fixura Kokemuksia (2022) – Edullista Lainaa jopa 10000e

Fixura

Fixura on tällä hetkellä ehkäpä se suosituin suomalaisten käyttämä vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa tai vaikka pikavippiä jopa 10000 euroon saakka aivan tavallisilta suomalaisilta ihmisiltä.

Vertaislainat tarkoittavatkin siis sitä, että sen sijaan että hakisit lainaa lainapalveluista, niin haet sitä tavallisilta ihmisiltä. Ja Fixura auttaa sinua tavoittamaan nämä mahdolliset lainaajat helposti ja nopeasti.​

Miksi sitten hakisit vertaislaiana Fixuran kautta, no siihen on monia syitä:​

 • Voit saada lainaa edullisemmin kuin saisit sitä lainapaikoista normaalisti.
 • Saat vaikuttaa enemmän lainan korkoon, maksuaikaan ja muihin ehtoihin kuin tavallisesti lainaa hakiessa.
 • Voit tukea muita tavallisia suomalaisia, jotka tarjoavat rahojaan lainaksi ja saavat sittä sitten pienen palkkion.

Syitä onkin monia,ja lukemalla artikkeliamme lisää saat paljon lisätietoa näistä.

Fixura vastaan muut verrokit

Voit verrata Fixuraa myös listaamimme muihin suosituksiin:

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuka voi hakea Fixuran kautta vertaislainaa

Fixuran käyttäminen lainaamiseen vaatti että seuraavat seikat ovat kunnossa:

 • OIet 21 - 68 vuotias
 • Luottotietosi ovat ehjät, etkä omaa maksuhäiriömerkintää.
 • Omaat riittävät säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun.
 • Omistat matkapuhelinliittymän omalla nimelläsi.

Paljonko lainaa voin saada Fixurasta

Fixura.fi palvelun kautta voit siis hakea lainaa 10000e asti, ja pienin mahdollinen lainasumma taas on 1000 €. Näiden väliltä voit valita summia oman tahtosi mukaan 500e välein..

Ota kuitenkin​ huomioon, että vaikka pyytäisit esimerkiksi 7000 euron lainaa, ei sitä sinulle kukaan välttämättä ole valmis tarjoamaan. Jos kuitenkin pyytämäsi summa on lähellä sitä summaa mitä muut olisivat valmiita sinulle vippaamaan, saat yleensä vastatarjouksen. Jos taas olet ihan eri tasoilla, esimerkiksi pyydät 8000 euron pikalainaa kun muut tarjoaisivat sinulle vain 2000 euroa, niin et yleensä saa edes vastatarjouksia.

Kannattaa olla siis rehellinen, ja miettiä hieman paljonko lainaa voisi oikeasti saada.​ Myös tarjoamasi korko vaikuttaa tähän.

Mikä on Fixuran lainojen korko

Kun jätät lainapyyntöäsi palveluun, saat itse kertoa millaista korkoa sille haluat. Vaihtoehtoina saat valita lukuja 6 - 27 % väliltä, eli vaihtoehtoja kyllä on.

Mitä isompaa korkoa tarjoat, sitä helpommin vippiä saat. Toisaalta maksat sitten enemmän korkokuluja lainasta.

Tässäkin joudut hieman pohtimaan asiaa, ja miettimään mikä olisi realistinen korko. Hyvä on huomata että suuremmatkin korot tältä väliltä ovat monesti edullisia varsinkin jos etsitään pienempää pikavippiä.​

Mikä on näiden lainojen maksuaika

Lainaa hakiessa saat myös kertoa minkälaista maksuaikaa haluaisit lainallesi, vaihtoehtojen ollessa 2 -5 vuotta.

Yleisesti pidemmällä maksuajalla on helpompi saada lainoja, mutta joudut maksamaan niistä enemmän. Ja lisäksi mitä suuremmalla korolla lainaa otat, sitä tarkempi kannattaa tässä olla ettei maksuaika nouse liian korkeaksi.​

Kuinka palvelu toimii käytännössä

Fixura on päällisin puolin hyvin samanlainen kuin jos hakisit suoraan jostakin lainapaikasta pikalainaa tai kulutusluottoa. Hakemus on hyvin samanlainen, joskin siinä on enemmän vaihtoehtoja joihin voit vaikuttaa kuin tavallisesti, ja joudut miettimään ehkä hieman enemmän mitä ehtoja olet valmis tarjoamaan ja mitä haluat.

Fixura kokemuksia

Kun olet saanut maksuttoman hakemuksen jätettyä, välitetään se palveluun liittyneille sijoittajille. He näkevät hakemuksesta vain tärkeimmät tiedot, eivät nimeäsi tai osoitettasi tai vastaavia. He näkevät hakemukseksi koodinimen alla, ja täten yksityisyytesi on suojattu.

Mahdollisilla lainaajille on sitten vaihtoehtoina joko hyväksyä lainahakemus suoraan, jolloin laina annetaan niillä ehdoilla kuin olet sitä hakenut. Toinen vaihtoehto on heillä tehdä vastatarjous, jonka voit sitten itse hyväksyä tai jättää käyttämättä. Tai sitten sijoittajat voivat jättää tarjoukset kokonaan huomioimatta.​

Periaatteessa Fixura toimii hieman kuten muutkin lainojen kilpailutus palveluten kuten Rahalaitos ja Lendo, mutta rahoituspalvelujen sijasta lainaajina toimivat muut suomalaiset ihmiset. Kuitenkin lainaajan kannalta homma toimii muuten melko samalla tavalla. Täytät hakemuksen, ja alat saada lainatarjouksia tai sitten joku hyväksyy ehkä ehdotuksesi suoraan.

Onko Fixura turvallinen

Osaa voi hieman pelottaa ajatus suoraan ihmisiltä lainaamisesta, mutta kun teet sen Fixuran kautta olet kyllä hyvin turvassa. Hommat hoituvat tämän palvelun kautta, eikä henkilöllisyytesi koskaan selviä lainaajalle, eikä sinun myöskään tarvii huolehtia että hän yrittäisi sinua huijata.

Fixura on joka kohdassa välissä, ja estää kaiken maailman kikkailun ja huijausyritykset. Ja hyvä on huomata, että tuotot lainoissa ovat monille sijoittajille aivan riittävät jo sinällään, ja he haluavat että saat maksettua lainasi takaisin enemmän kuin mitään muuta tulosta.

Lainaajan kannalta Fixuran käyttö onkin melkein sama kuin suoraan pikaluoton hakeminen muualta, mutta lainaa voi saada edullisemmin ja paremmilla ehdoilla kuin sitä saisi suoraan. Ja se onkin tälläisen palvelujen suurin vetonaula.​

Fixura kokemuksia

Fixura kokemuksia lukiessa on hyvä huomata että ne sisältävät kaksi puolta, lainaa hakevien ja lainaa antavien puolet.

Lainaa hakeneet ovat kokeneet palvelun lähes pääsääntöisesti erittäin toimivaksi, ja monet ovat kehuneet saaneensa edullista lainaa ja jopa melko suurissa summissa. Kaikki on pelannut hyvin, ja mennyt niin kuin on luvattu. Negatiiviset kokemukset ovatkin liittyneet lähinnä tilanteisiin, jossa ei olla saatu sellaista lainaa kuin olisi toivottu.

Lainaa antaneet taas ovat valitelleet jonkin verran sitä, että lainoje ei maksettaisi takaisin niin hyvin kuin he olisivat toivoneet, ja tässä onkin ehkä jotakin parannettavaa Fixuralle tulevaisuuden kannalta. Voikin olla että lainaa on jatkossa vaikeampi saada kuin nykyään, tai että siitä tulee kalliimpaa.​

Kuitenkin Fixura on Suomen suositumpia vertaislainapalveluja myös vuonna 2018, ja ihan syystä, sillä se vaikuttaa toimivan niin kuin lupaa, ja tekee vertaislainaamisesta helppoa ja nopeaa, pitäen ihmisten henkilöllisyydet kuitenkin myös samalla hyvin piilossa.

Mikäli siis vertaislainan hakeminen tai edulliset lainat kiinnostavat, on Fixura eräs parhaista ja toimivimmista vaihtoehdoista tällä hetkellä!

Fixura yhteystiedot

Fixura Ab Oy

Kauppapuistikko 15, 2.krs

65100 Vaasa

Y-tunnus: 2246639-7

Asiakaspalvelu on avoinna ma - pe kello 09.00 – 16.00.

Sähköposti: info@fixura.fi