Ferratum Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

  • Luottotili 2000€
  • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
  • Ikäraja 21 v
  • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FERRA18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Ferratum Finland Oy on itsenäiseen JT Family Holding Oy -konserniin kuuluva rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Konsernilla on samantyyppisiä palveluita yli kymmenessä eri maassa.

Suomessa Ferratum tarjoaa pikalainoja viidestäkymmenestä tuhanteen euroon. Uutena asiakkaana on mahdollista saada 50 - 200 euron suuruiset vipit ja sen jälkeen lainavaihtoehdot avautuvat pykälittäin.

Suurimpiin yhdeksänsadan ja tuhannen euron vippeihin tarvitaan viisi aikaisempaa asianmukaisesti hoidettua luottoa. Lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla ja tekstiviestillä, mikäli olet vähintään 20 vuotta täyttänyt.

Vipin maksuaika on sidottu lainan suuruuteen. Viidenkymmenen euron lainassa se on 15 päivää, sadalla eurolla 30 päivää, 400-600 euron vipeissä 60 päivää ja sitä suuremmissa vipeissä 90 vuorokautta. Eräpäivänsiirtomahdollisuutta ei ole.

Laskennallinen vuosikorko on matalampi suurissa vipeissä. Tarkat korot ja kulut löydät palvelun omilta kotisivuilta.

Ferratumin asiakaspalvelu on auki ma-la kello 8 - 21 ja sunnuntaina kello 12 - 18 välillä, jolloin myös muina aikoina saapuneet vippihakemukset käsitellään.

Varsinkin pienten lainojen osalta osa Ferratumin pikavipeistä sijoittuu kulujen osalta Suomen pikavippialtaan matalampaan päähän. Tämän lisäksi ilmainen asiakaspalvelu tekee palvelusta melko hyvän vaihtoehdon. Katso lisätiedot ja hae vippi täällä.

Avaa oma luottotilisi tästä >>

Ferratum pikavippi on yksi markkinoiden vanhimmista ja luotettavimmista pikalainayhtiöistä. Ferratum kuuluu Suomen pienlainayhdistykseen, joten vippaaminen on varmasti turvallista ja luotettavaa. Ferratum mainitsee sivuillaan mm. ”Pikalainaa ilman inhottavia piilokuluja” ja ”Maailman rehellisin pikavippi” ja korostaa erityisesti rehellisyyttä ja avoimuutta.

Ferratum pikavipeissä ei ole piilokuluja ja lainan hakeminen on aina ilmaista, oli lainapäätös sitten myönteinen tai kielteinen. Myös mahdollinen asioiminen asiakaspalvelun kanssa puhelimitse on maksutonta.

Hae Ferratum pikalainaa

Yritys myöntää 50€ – 1000€:n vippejä ilman takaajia tai vakuuksia. Pikavippiä voi hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet hyvin raha-asiansa hoitaneet ja luottokelpoiset asiakkaat. Lainan hakijalla täytyy olla oma/henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa ja kännykkäliittymä johon on käyttöoikeus. Uudet asiakkaat voivat hakea 50€ – 400€:n pikavippiä ja vanhat asiakkaat 50€ – 1000€:n pikavippiä. Lainan hakeminen onnistuu tekstiviestillä tai netissä Ferratumin sivuilla täytettävällä lomakkeella. Ensimmäinen pikavippihakemus tehdään aina internetissä. Ferratum pikalainapalvelun käyttäminen vaatii Tupas-tunnistautumisen ja se onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen onnistuu Nordean, OP Pohjolan (Osuuspankki ja POP), Sampo Pankin, Aktian ja Handelsbankenin verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen tarvitsee suorittaa ainoastaan ensimmäisen pikalainahakemuksen yhteydessä ja tämän jälkeen voiut hakea lainaa normaalisti joko tekstarilla tai internetistä.

Pikavippiä voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa, mutta pikalainat maksetaan asiakkaan tilille vain palvelun asiakaspalveluaikoina. Ferratumin asiakaspalvelu palvelee ma-la kello 8-21 ja su kello 12-16. Lainapäätöksen saat muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä asiakaspalvelun ollessa auki. Muina aikoina tehdyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna. Asiakkalla voi olla kerrallaan vain yksi avoinna oleva pikavippi. Heti, kun avoimena oleva pikavippi on maksettu kokonaan pois asianmukaisella tavalla, voi uutta pikavippiä hakea. Maksusuorituksen kirjautumisessa menee 3 päivää ja tämän jälkeen uusi pikavippi on mahdollista ottaa. Mikäli sinulla ja puolisollasi on yhteinen pankkitili, ei myöskään puolisosi voi hakea pikalainaa mikäli avoimena olevia vippejä on kyseisellä tilinumerolla.

Pikavippien takaisinmaksuajat vaihtelevat 15 – 90 päivän välillä riippuen lainattavan lainan suuruudesta. Pienin 50 euron laina on mahdollista maksaa ainoastaan yhdessä erässä ja eräpäivä on lainan myöntämisestä 15 päivän päässä. 100€ – 300€:n lainoihin saa maksuaikaa 30 päivää, 400€ – 500€:n lainoihin maksuaikaa saa 60 päivää ja mahdollisuuden maksaa laina kahdessa erässä. Yli 500 euron lainoihin saa maksuaikaa 90 päivää ja takaisinmaksut jopa kolmessa erässä. Lasku lainastasi tulee kotiososoitteeseesi ja laina maksetaan pois laskussa olevien tietojen perusteella. Laskun voit aina maksaa kokonaisuudessaan pois ennen eräpäivää ilman lisäkuluja. Huomaa, että Ferratum ei peri mitään muita kuluja/maksuja kuin koron.

Esimerkiksi 50 euron pikavippi maksaa lainaajalle 57€ 15 päivän maksuajalla. Tähän ei tule mitään muita kuluja (tekstarimaksuja yms) päälle. 1000 euron lainalle saat jopa 3 kuukautta maksuaikaa ja lainan lopullinen kustannus asiakkaalle on 300 euroa, eli takaisinmaksettava summa on 1300 euroa. Varsin kohtuullinen summa 3 kuukauden maksuajalla olevalle pikavipille.

Avaa Tililuottosi tästä >>

Ferratum kokemuksia

Ferratum on varmasti yksi markkinoiden halvimmista pikavippien tarjoajista.