Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja (2019) – Faktat ja Suositukset!

Nykyään on mahdollista saada ensimmäinen laina ilman kuluja useammastakin paikasta, ja näitä tarjouksia kannattaakin hyödyntää jos on uusi asiakas ja haluaa saada pienen vipin noin 30 päivän ajaksi ilmaiseksi.

Tätä kirjoittaessa näitä tarjouksia tarjoavat mm.​

Miksi kukaan tarjoaisi ensimmäistä lainaa ilman kuluja?

Niin erikoiselta kuin se kuullostaakin, tarjoavat usemmatkin paikat nykyään uusille asiakkaille yhden kuluttoman ja ilmaisen lainan.

Tämä herättää monissa ihmetystä, sillä harva on kokenut että olisi ikinä ollut mahdollisuutta hakea jostakin lainaa, eikä maksaa mitään sen saamisesta.

Nämä ovat kuitenkin houkuttelutuotteita, joiden avulla toivotaan saavan uusia asiakkaita ovista sisään. Kilpailu lainamarkkinoilla on nykyään niin kovaa, että erilaisia kikkoja keksitään kokoajan joiden avulla toivotaan saatavan asiakkaat tulemaan juuri sinne meidän lainapaikkaan.

Ja ilmaiset lainapaikat ovat yksi tälläinen, jonka jälkeen toivotaan että lainaaja jatkossa ottaisi sitten toisen lainansa samasta paikasta kun tarve iskee. Tällöin kuitenkin lainasta veloitetaan jo normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.​

ensimmäinen laina ilman kuluja

Tällä ilmaisella pikavipillä on lisäksi muutamia rajoituksia, jotka hieman heikentävät tarjouksen etuja:

  • Siinä on melko tarkkaan rajattu lainasumma, joka tosin nykyään voi olla melko korkea.
  • Maksuaika on myös lyhyempi kuin normaaleilla lainoilla, ja suurin osa näistä lainoista pitää maksaa takaisin jo 30 päivän kuluttua nostosta.
  • Jos ei maksa pikavippiä ajoissa takaisin, joutuu maksamaan normaalin hinnaston kulut + myöhästymismaksun.

Vaikka nämä kuluttomat ensilainat ovatkin houkuttelevia, niiden kanssa kannattaa olla tarkkana ettei tule ylimääräistä laskua.

Kuitenkin oikein käytettynä ja tilapäiseen rahantarpeeseen ne ovat loistava tarjouksia, jotka todellakin kannattaa hyödyntää jos vain nämä tarjoukset itsellesi sopivat.

Yläpuolelta löydät listan näitä ilmaisia ensilainoja tarjoavista paikoista. Laita vain hakemus menemään, ja rahat ovat tililläsi usein jo alle tunnisa!​

Ja jos mieleesi jäi jotain kysyttävää, voit aina laittaa kommenttia, kysymyksiä tai vaikka kokemuksia näistä lainoista alla olevan kaavakkeen avulla. Luemme kaikki kommentit, ja lisäämme asialliset viestit myös tähän kirjoituksen alle kaikkien näkyville!

  • Updated syyskuu 3, 2019
  • Lainaa