Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja (2019) – Faktat ja Suositukset!

Nykyään on mahdollista saada ensimmäinen laina ilman kuluja useammastakin paikasta, ja näitä tarjouksia kannattaakin hyödyntää jos on uusi asiakas ja haluaa saada pienen vipin noin 30 päivän ajaksi ilmaiseksi.

Tätä kirjoittaessa näitä tarjouksia tarjoavat mm.​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa 10 - 2000€
  • Ikäraja 20v
  • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

  • Luottotili 2000€
  • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
  • Ikäraja 21 v
  • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TALVIFE saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Miksi kukaan tarjoaisi ensimmäistä lainaa ilman kuluja?

Niin erikoiselta kuin se kuullostaakin, tarjoavat usemmatkin paikat nykyään uusille asiakkaille yhden kuluttoman ja ilmaisen lainan.

Tämä herättää monissa ihmetystä, sillä harva on kokenut että olisi ikinä ollut mahdollisuutta hakea jostakin lainaa, eikä maksaa mitään sen saamisesta.

Nämä ovat kuitenkin houkuttelutuotteita, joiden avulla toivotaan saavan uusia asiakkaita ovista sisään. Kilpailu lainamarkkinoilla on nykyään niin kovaa, että erilaisia kikkoja keksitään kokoajan joiden avulla toivotaan saatavan asiakkaat tulemaan juuri sinne meidän lainapaikkaan.

Ja ilmaiset lainapaikat ovat yksi tälläinen, jonka jälkeen toivotaan että lainaaja jatkossa ottaisi sitten toisen lainansa samasta paikasta kun tarve iskee. Tällöin kuitenkin lainasta veloitetaan jo normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.​

ensimmäinen laina ilman kuluja

Tällä ilmaisella pikavipillä on lisäksi muutamia rajoituksia, jotka hieman heikentävät tarjouksen etuja:

  • Siinä on melko tarkkaan rajattu lainasumma, joka tosin nykyään voi olla melko korkea.
  • Maksuaika on myös lyhyempi kuin normaaleilla lainoilla, ja suurin osa näistä lainoista pitää maksaa takaisin jo 30 päivän kuluttua nostosta.
  • Jos ei maksa pikavippiä ajoissa takaisin, joutuu maksamaan normaalin hinnaston kulut + myöhästymismaksun.

Vaikka nämä kuluttomat ensilainat ovatkin houkuttelevia, niiden kanssa kannattaa olla tarkkana ettei tule ylimääräistä laskua.

Kuitenkin oikein käytettynä ja tilapäiseen rahantarpeeseen ne ovat loistava tarjouksia, jotka todellakin kannattaa hyödyntää jos vain nämä tarjoukset itsellesi sopivat.

Yläpuolelta löydät listan näitä ilmaisia ensilainoja tarjoavista paikoista. Laita vain hakemus menemään, ja rahat ovat tililläsi usein jo alle tunnisa!​

Ja jos mieleesi jäi jotain kysyttävää, voit aina laittaa kommenttia, kysymyksiä tai vaikka kokemuksia näistä lainoista alla olevan kaavakkeen avulla. Luemme kaikki kommentit, ja lisäämme asialliset viestit myös tähän kirjoituksen alle kaikkien näkyville!