Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2018)

edullinen laina

Edullinen laina ei välttämättä löydy valitsemalla se helpoin ja nopein vaihtoehto. Jos on aikaa käytettävissä runsaasti, voi esimerkiksi pankkien välillä kilpailuttaa eri lainantarjoajia ja saada halpa lainajärjestely. Tällä sivulla vinkkejä edullisen lainan etsintään. Edullinen suuri laina, esimerkiksi asuntolaina, sitoo lainanottajan pitkäksi ajaksi ja sen valintaan tulee käyttää harkintaa. Lainan kokonaishinta on tärkein mittari. Hinnan elementtejä ovat yleensä korot ja kulut. Koroista markkinakorkoon ei voi vaikuttaa, mutta korkomarginaali vaihtelee luotonantajittain. Kulut ja lainanhoitokulut myös vaihtelevat luotonantajittain ja kuluissa voi olla kuukausikuluja sekä toimenpidekuluja. Alla vinkkejä erilaisia lainoja hakevalle ja esimerkkejä muutamista lainoista.

Pienlainaa etsivälle:

  • Vertaile eri sivujen lainantarjoajien hintoja, varsinkin korkoja ja kokonaishintaa tietylle rahasummalle
  • Tutustu ohjeisiin ja luotonantajan ehtoihin tarkasti, varsinkin siinä tapauksessa jos takaisinmaksu saattaa mennä pitkäksi
  • Uuden pienlainan voi saada ilman korkoja ja kuluja, kilpailun kiristyessä luotontanajat voivat myös antaa tarjouksia

Suurempaa edullista lainaa etsivälle:

  • Yleensä korkoon ei voi vaikuttaa, jos käytössä on markkinakorko (erilaiset viitekorot, joista Euribor on yleisin). Lainamarginaali tai korkomarginaali taas on pankin voitto-osuus, johon vaikuttaa myös lainanhakijan luotonottokyky. Korkomarginaali voi olla neuvoteltavissa.
  • Lainan tai lainatun rahan kokonaishinta koostuu viitekorosta, korkomaginaalista ja lainan kuluista. Jos edullinen laina on tavoitteena saada, on otettava huomioon kaikki korot ja kulut vertailua varten

Edullinen laina - Mistä sellaisen löytää?

Pikalainoja on parjattu monessa mediassa. Onko pikalainoista siis mitään hyötyä kenellekään vai johtaako edullinen laina pitkällä maksuajalla nopeaan syöksykierteeseen ja velkaantumiseen?

Monet ovat sitä mieltä että pikavipit johtavat velkakierteeseen ja pikalainoja tulisi karttaa viimeiseen asti. Silti, pikalainoissa on joitain etuja jotka tulevat ilmi tässä artikkelissa. Silti, jää lukijan vastuulle päättää onko pikalaina oikea vaihtoehto rahantarpeeseen. Jos tarvitset lainaa nopeasti niin kannattaa lukea tämä artikkeli.

Tyypillisiä tilanteita joissa ihmiset tarvitsevat lainaa nopeasti:

-Ruoka on lopussa.
-Yllätyksellinen lasku
-Sakkojen maksu
-Työnantaja ei ole maksanut palkkaa
-Auto mennyt rikki yhtäkkiä

Ylipäänsä yllättävät tilanteet joissa äkillinen rahapula iskee ja tilin saldo näyttää nollaa ovat ikäviä. Tällöin eräs hyvä vaihtoehto on pikalaina.

Tässä kaksi hyvää ja luotettavaa pikalainasivustoa:

1. Lainasto.fi. Hae 20-500 € lainaa nopeasti ja helposti. Et tarvitse takaajaa etkä vakuuksia.

Klikkaa tästä ja hae lainaa lainastosta…

2. fiksulaina.fi. Heiltä saat 50-400 euron pikalainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Klikkaa tästä ja katso kuinka helposti ja nopeasti saat lainaa…

Pikavippi on lähes heti tilillä

Pikalainan saaminen on yllättävän nopeaa. Internetissä tehtävä lainahakemus vie n. viisi minuuttia aikaa ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan muutamien minuuttien päästä. Nopeimmillaan lainaa tilille saat siis kymmenen minuutin sisällä!

Pikavipillä voit maksaa esim. laskujen huomautukset ja muut pienet laskut jotka ovat erääntyneet. Näin voit välttää esim. ylimääräiset muistutuslaskut. Myös auton korjaukset ja sakot jotka ovat yllätyksellisiä on nopeasti hoidettu pikalainalla. Aina pikalainaa otettaessa kannattaa kuitenkin muistaa että lainasumma tulee olla sellainen että sen pystyy hoitamaan nopeasti pois. Vastuullisuus pikalainan ottamisessa on kaikkein tärkeintä. Turhia pikalainoja tulee välttää koska monesti pikalainojen korot ovat kohtalaisen suuria. Vaikka tarvitset lainaa heti, ei kannata turhaan hätiköidä!

Jos hoidat pikalainan takaisinmaksun vastuullisesti ja nopeasti pois, niin pikavippi on käyttökelpoinen rahoitusmuoto myös kun tarvitset edullinen laina pitkällä maksuajalla.

Jos tarvitset edullista lainaa pikaisesti, kannattaa pohtia onko vippi sinulle oikea valinta.

Jos sinulla on työpaikka ja vakituinen palkka niin voi olla että pikalaina on hyvä vaihtoehto jos rahasi ovat lopussa. Takaisinmaksukyky kannattaa aina olla kunnossa ennenkuin pikalainaa ottaa. Jos tiedät varmaksi että pystyt hoitamaan lainaamasi summan esim. seuraavasta tilistä niin pikavippi voi olla sinulle hyödyllinen rahoitusmuoto.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: