Edullinen Laina Ilman Vakuuksia (2019) – Hae Omasi Jo Tänään!

Kun haet edullista lainaa ilman vakuuksia, ovat toiset lainapaikat parempia kuin toiset. Kysymys onkin, mitkä ovat niitä parhaita paikkoja ja mitkä eivät.

Sitä varten olemme luoneet tämän vertailun. Alapuolelta löydätkin listamme parhaista halvoista lainoista, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia.​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 1000 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 23 v
 • Parhaita edullisia suuria lainoja mitä tarjolla on 2018

Bank Norwegian on ehkä se paras lainavaihtoehto, kun etsit suurempaa mutta kuitenkin edullista lainaa nopeasti.

Kyseessä onkin tavallaan pankkilaina, mutta laina jonka saa erittäin nopeasti ja suoraan netin kautta haettua. 

Bank Norwegianin kriteerit ovat hiukan tiukemmat kuin monissa muissa lainapalveluissa, mutta vastapainona myös lainojen korot ja muut kustannukset ovat selvästi alemmat. 

Jos siis etsit suurempaa luottoa, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, kannattaa pyytää lainatarjous Bank Norwegianilta!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Edullinen laina, ja ilman vakuuksia?

Laina voi olla nykyään melko edullista, vaikka sen vastineeksi ei annettaisi vakuuksia. Kuitenkin vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia kuin vakuudelliset, siitä ei vaan pääse ylitse oikein mitenkään. Vakuuksien puute kasvattaa aina lainaaajan riskiä, jonka takia myös korkoa ja muita kuluja vaaditaan enemmän.

Kuitenkin tämän kääntöpuolena tälläiset lainat ovat paljon miellyttävämpi hakea, kun ei tarvitse esittää ja arvioida vakuuksien arvoa. Monesti ongelmana on se, että esineiden ja tavaroiden arvo käytössö on selvästi suurempi kuin panttina.

Esimerkiksi se kotoa löytyvä TV voi olla arvokas, kun sitä katsellaan pari tuntia illalla. Mutta jos sitä alkaa vakuutena tarjota, ei siitä välttämättä heru kuin 100 euroa tai jopa vähemmän. Sama asia vaivaa myös monia muita esineitä, joita voisi vakuutena tarjota.

edullinen laina ilman vakuuksia

Tämän takia netistä haetaankin nykyään lähes ainostaan vakuudettomia luottoja, ja vakuudelliset ovat lähinnä erilaisia suurempia hankintoja varten, kuten asuntoa ja autoa vastaan.​

Vakuudeton laina netistä lähtee monesti tililesi jo alle tunnissa, joten se on äärimmäisen nopea ja kätevä keino hankkia pientä rahoitusta ongelmissa tai vaikka ihan matkaa varten.

Pienet vipit ovat ehdottomasti suosituimpia lainoja mitä nykyään vieläkin haetaan, mutta myös suurempia lainoja on alettu ottamaan enemmän ja enemmän verkosta. Niiden tarjonta onkin nykyään parempaa kuin koskaan, ja kilpailu on laskenut hintojakin alemmas.

Nyt onkin ehkäpä paras aika mitä on koskaan ollut hakea lainaa netistä. Hinnat ovat kohtuulliset, varsinkin kun hakee hyvistä lainapaikoista, ja rahat saa todella nopeasti.

Jos siis haet edullista lainaa ilman vakuuksia, katso ylhäältä löytyvä listamme ja laita hakemus menemään vaikka saman tien. Tulet varmasti huomaamaan, miten helppoa lainana hakeminen verkosta tänäpäivänä oikein on!​