Edullinen Laina Ilman Vakuuksia (2022) – Hae Omasi Jo Tänään!

Kun haet edullista lainaa ilman vakuuksia, ovat toiset lainapaikat parempia kuin toiset. Kysymys onkin, mitkä ovat niitä parhaita paikkoja ja mitkä eivät.

Sitä varten olemme luoneet tämän vertailun. Alapuolelta löydätkin listamme parhaista halvoista lainoista, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia.​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Edullinen laina, ja ilman vakuuksia?

Laina voi olla nykyään melko edullista, vaikka sen vastineeksi ei annettaisi vakuuksia. Kuitenkin helpommat vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia kuin vakuudelliset, siitä ei vaan pääse ylitse oikein mitenkään. Vakuuksien puute kasvattaa aina lainaaajan riskiä, jonka takia myös korkoa ja muita kuluja vaaditaan enemmän. Takaaja voi tätä riskiä jonkin verran paikata, mutta useimmat lainat ilman vakuuksia haetaan myöskin ilman takaajaa.

Kuitenkin tämän kääntöpuolena tälläiset lainat ovat paljon miellyttävämpi hakea, kun ei tarvitse esittää ja arvioida vakuuksien arvoa. Monesti ongelmana on se, että esineiden ja tavaroiden arvo käytössö on selvästi suurempi kuin panttina.

Esimerkiksi se kotoa löytyvä TV voi olla arvokas, kun sitä katsellaan pari tuntia illalla. Mutta jos sitä alkaa vakuutena tarjota, ei siitä välttämättä heru kuin 100 euroa tai jopa vähemmän. Sama asia vaivaa myös monia muita esineitä, joita voisi vakuutena tarjota.

edullinen laina ilman vakuuksia

Tämän takia netistä haetaankin nykyään lähes ainostaan vakuudettomia luottoja, ja vakuudelliset ovat lähinnä erilaisia suurempia hankintoja varten, kuten asuntoa ja autoa vastaan.​ Ainoa merkittävä heikkous niissä onkin, että ne eivät usein ole niin edullisia. Nykyään on kuitenkin myös halpoja vakuudettomia lainoja usein mahdollista saada.

Vakuudeton laina netistä lähtee monesti tililesi jo alle tunnissa, joten se on äärimmäisen nopea ja kätevä keino hankkia pientä rahoitusta ongelmissa tai vaikka ihan matkaa varten.

Pienet vipit ovat ehdottomasti suosituimpia lainoja mitä nykyään vieläkin haetaan, mutta myös suurempia lainoja on alettu ottamaan enemmän ja enemmän verkosta. Niiden tarjonta onkin nykyään parempaa kuin koskaan, ja kilpailu on laskenut hintojakin alemmas.

Nyt onkin ehkäpä paras aika mitä on koskaan ollut hakea lainaa netistä. Hinnat ovat kohtuulliset, varsinkin kun hakee hyvistä lainapaikoista, ja rahat saa todella nopeasti.

Jos siis haet edullista lainaa ilman vakuuksia, katso ylhäältä löytyvä listamme ja laita hakemus menemään vaikka saman tien. Tulet varmasti huomaamaan, miten helppoa lainan hakeminen verkosta tänäpäivänä oikein on!​ Mahdollisuuksia hakea lainaa pitkällä maksuajalla on myöskin paremmin tarjolla kuin aikaisemmin, ja nämä kannattaa tarkistaa jos tahtoo tehdä takaisinmaksusta entistä helpompaa.

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa