Edullinen Laina Ilman Vakuuksia (2021) – Hae Omasi Jo Tänään!

Kun haet edullista lainaa ilman vakuuksia, ovat toiset lainapaikat parempia kuin toiset. Kysymys onkin, mitkä ovat niitä parhaita paikkoja ja mitkä eivät.

Sitä varten olemme luoneet tämän vertailun. Alapuolelta löydätkin listamme parhaista halvoista lainoista, joita voit hakea vaikka heti täysin ilman vakuuksia tai takaajia.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

3

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Edullinen laina, ja ilman vakuuksia?

Laina voi olla nykyään melko edullista, vaikka sen vastineeksi ei annettaisi vakuuksia. Kuitenkin helpommat vakuudettomat lainat ovat aina kalliimpia kuin vakuudelliset, siitä ei vaan pääse ylitse oikein mitenkään. Vakuuksien puute kasvattaa aina lainaaajan riskiä, jonka takia myös korkoa ja muita kuluja vaaditaan enemmän. Takaaja voi tätä riskiä jonkin verran paikata, mutta useimmat lainat ilman vakuuksia haetaan myöskin ilman takaajaa.

Kuitenkin tämän kääntöpuolena tälläiset lainat ovat paljon miellyttävämpi hakea, kun ei tarvitse esittää ja arvioida vakuuksien arvoa. Monesti ongelmana on se, että esineiden ja tavaroiden arvo käytössö on selvästi suurempi kuin panttina.

Esimerkiksi se kotoa löytyvä TV voi olla arvokas, kun sitä katsellaan pari tuntia illalla. Mutta jos sitä alkaa vakuutena tarjota, ei siitä välttämättä heru kuin 100 euroa tai jopa vähemmän. Sama asia vaivaa myös monia muita esineitä, joita voisi vakuutena tarjota.

edullinen laina ilman vakuuksia

Tämän takia netistä haetaankin nykyään lähes ainostaan vakuudettomia luottoja, ja vakuudelliset ovat lähinnä erilaisia suurempia hankintoja varten, kuten asuntoa ja autoa vastaan.​ Ainoa merkittävä heikkous niissä onkin, että ne eivät usein ole niin edullisia. Nykyään on kuitenkin myös halpoja vakuudettomia lainoja usein mahdollista saada.

Vakuudeton laina netistä lähtee monesti tililesi jo alle tunnissa, joten se on äärimmäisen nopea ja kätevä keino hankkia pientä rahoitusta ongelmissa tai vaikka ihan matkaa varten.

Pienet vipit ovat ehdottomasti suosituimpia lainoja mitä nykyään vieläkin haetaan, mutta myös suurempia lainoja on alettu ottamaan enemmän ja enemmän verkosta. Niiden tarjonta onkin nykyään parempaa kuin koskaan, ja kilpailu on laskenut hintojakin alemmas.

Nyt onkin ehkäpä paras aika mitä on koskaan ollut hakea lainaa netistä. Hinnat ovat kohtuulliset, varsinkin kun hakee hyvistä lainapaikoista, ja rahat saa todella nopeasti.

Jos siis haet edullista lainaa ilman vakuuksia, katso ylhäältä löytyvä listamme ja laita hakemus menemään vaikka saman tien. Tulet varmasti huomaamaan, miten helppoa lainan hakeminen verkosta tänäpäivänä oikein on!​ Mahdollisuuksia hakea lainaa pitkällä maksuajalla on myöskin paremmin tarjolla kuin aikaisemmin, ja nämä kannattaa tarkistaa jos tahtoo tehdä takaisinmaksusta entistä helpompaa.

 • Updated tammikuu 26, 2020
 • Lainaa