Credigo Kokemuksia (2020) – Mikä on totuus?

Credigo lainapalvelu aloitti toimintansa muissa pohjoismaissa jo vuonna 2006, eli oli ihan alan edelläkävijöitä. Nykyään se on avoinna myös Suomessa, ja yrittää omalta osaltaan tehdä vipin saamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Tämä näkyy mm. siinä, että lainojen hinnoittelut ovat hyvin selkeitä, ja niissä ei ole mitään muita kustannuksia kuin lainan korko. Tämä tekee hinnan arvioimisesta todella helppoa ja kätevää.​

Credigo lainapalvelu on auki seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille:

  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • Ikää 20 v
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Minimituloraja vaihtelee lainan suuruuden mukaisesti. Esimerkiksi alle 400 euron lainoilla se on 400 € kuukaudessa.
  • Nettipankkitunnukset omalla nimellä

Credigo lainat

Credigo tarjoaa lainoja 100 eurosta 2500 euroon saakka, ja melko pitkillä maksuajoilla. Maksuaikaa voi nimittäin anoa 6 - 60 kuukautta, joka on selvästi pidempi kuin yleensä varsinkin näissä pienemmissä lainoissa.

Credigo.fi sivustolta löytyy todella kätevä ja mukavasti luoto lainalaskuri, joka näyttää eri vaihtoehdoilla kuinka paljon kuukausierä olisi per kuukausi. Tämä tekee kuukausierän arvioimisesta todella helppoa ja nopeaa.

Lainojen koroksi ilmoitetaan noin 3,5 %, mutta on hyvä huomata että tämä tarkoittaa kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko lainoilla on noin 47 - 49 %, joka on kohtuullinen kun puhutaan tämän tyylisistä vipeistä. Monessa paikassa se on nimittäin paljon korkeampikin, ja yleensä pieniä korkoa saa vain jos hakee isompia luottoja.​

Mielenkiintoisesti kilpailijoista erottavasti Credigo tarjoaa kaikille pikalainoilleen hintatakuun. Jos heille tulee parempi lainatarjous 30 päivän sisällä siitä kun olet lainaa hakenut, otat heihin vaan yhteyttä ja pääset itsekkin tämän tarjouksen sisälle. Näin sinun ei tarvitse turhaan stressata, onko kyseinen tarjous paras myös kuukauden sisällä.​

Kun olet nostanut ja lainan, saat sen kerralla ja perässä tulee joka kuukausi lasku, joka maksetaan myös kerran kuukaudessa. Laskun voit saada joko postitse tai sähköpostilla niin kuin haluat.

Credigon vipit ovat vakuudettomia ja ne haetaan ilman takaajia.​

Vipin hakeminen

Saat haettua oman Credigo pikavipin melko nopeasti heidän nettisivujen kauttaan, josta löydät kätevän lainalaskurin sekä perinteisen tyylisen lainahakemuksen. Sen täyttämisen ei mene kauaa, ja hakemuksen jätettyäsi käsitellään se myöskin erittäin ripeästi.

Credigo on halunnut myös tehdä lainaamisesta mahdollisimman kätevää, panostamalla mm. rahojen maksamisen nopeuteen. Tämän takia he lupaavatkin maksavansa rahat tilillesi 10 minuutin sisällä klo 7 -  23 välisenä aikana.

Ei siis voida ehkä sanoa että kyseessä olisi virallinen pikavippi heti, mutta todella lähellä sitä ollaan, ja käytännön ero on todella pieni!​

Millaiset ovat Credigo kokemukset?

Lainapaikkojen kokemusten lukeminen voi auttaa näkemään hieman kulissien ja markkinointipuheiden taakse, minkä takia olemmekin osana arvostelujamme tarkastelleet myös niitä.

Credigolla on jo sen Suomen valloitusaikana ollut tuhansia ja tuhansia asiakkaita, eikä näiden kommenttien löytäminen ollut kovin työlästä.

Yleisesti voidaan sanoa, että nämä kokemukset ovat keskimääräistä positiivisemmat. Suurimmat miinukset ovatkin koskeneet koron mainostamista, jossa kuukausikorko antaa kuvan lainan edullisuudesta joka ei aivan pidä paikkansa.

He jotka ovat kuitenkin lainaa hakeneet, ovat jo yllättävän tyytyväisiä Credigon toimintaan. Rahat on saatu nopeasti, asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja ​kaikki on toiminut kiitettävästi.

Tästä on siis annettava iso peukku Credigolle!​

Kannattaako Credigolta lainata?

Olemme tarkistelleet Credigoa nyt monesta suunnasta, ja on aika vastata kysymykseen, kannattaako sieltä sitä lainaa hakea.

Kyllä, mielestämme Credigo on erinomainen valinta lainalle, mikäli etsit pienempää vippiä jossa on pitkä maksuaika. Tässä tämä lainapalvelu loistaa moniin kilpailijoihin verrattuna.

Lisäksi sen hinnat ovat kohtuullisen edulliset nettilainaksi, ja rahat saa todella nopeasti tililleen.​

Credigo ei kuitenkaan ole välttämättä parhaita lainamestoja, jos etsit suurempaa (yli 2000€) lainaa, sillä niitä alkaa saada jo halvemalla kulutusluottoja ja joustoluottojen muodossa muualta.

Lisäksi viisasta voi olla myös kilpailuttaa lainansa ennen hakemista, josta voit lukea tarkemmin mm.​

https://www.vippikeidas.fi/lendo-laina-kokemuksia/​

https://www.vippikeidas.fi/rahalaitos-kokemuksia/

Kuitenkin pienempien vippien tarjoajana Credigo on eräs parhaista paikoista tällä hetkellä, ja ainoa iso miinus voisikin olla ilmaisen ensilainan puuttuminen. Muuten se kyllä nousee Lainaston (https://www.vippikeidas.fi/lainasto-oy-kokemuksia/) kanssa aivan kärkikastiin tässä luokassa!