Credigo Kokemuksia (2022) – Mikä on totuus?

Credigo lainapalvelu aloitti toimintansa muissa pohjoismaissa jo vuonna 2006, eli oli ihan alan edelläkävijöitä. Nykyään se on avoinna myös Suomessa, ja yrittää omalta osaltaan tehdä vipin saamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Tämä näkyy mm. siinä, että lainojen hinnoittelut ovat hyvin selkeitä, ja niissä ei ole mitään muita kustannuksia kuin lainan korko. Tämä tekee hinnan arvioimisesta todella helppoa ja kätevää.​

Credigo lainapalvelu on auki seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille:

 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
 • Ikää 20 v
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Minimituloraja vaihtelee lainan suuruuden mukaisesti. Esimerkiksi alle 400 euron lainoilla se on 400 € kuukaudessa.
 • Nettipankkitunnukset omalla nimellä

Vertailuna voit katsoa mm. seuraavia suosituksiamme:

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Credigo lainat

Credigo tarjoaa lainoja 100 eurosta 2500 euroon saakka, ja melko pitkillä maksuajoilla. Maksuaikaa voi nimittäin anoa 6 - 60 kuukautta, joka on selvästi pidempi kuin yleensä varsinkin näissä pienemmissä lainoissa.

Credigo.fi sivustolta löytyy todella kätevä ja mukavasti luoto lainalaskuri, joka näyttää eri vaihtoehdoilla kuinka paljon kuukausierä olisi per kuukausi. Tämä tekee kuukausierän arvioimisesta todella helppoa ja nopeaa.

Lainojen koroksi ilmoitetaan noin 3,5 %, mutta on hyvä huomata että tämä tarkoittaa kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko lainoilla on noin 47 - 49 %, joka on kohtuullinen kun puhutaan tämän tyylisistä vipeistä. Monessa paikassa se on nimittäin paljon korkeampikin, ja yleensä pieniä korkoa saa vain jos hakee isompia luottoja.​

Mielenkiintoisesti kilpailijoista erottavasti Credigo tarjoaa kaikille pikalainoilleen hintatakuun. Jos heille tulee parempi lainatarjous 30 päivän sisällä siitä kun olet lainaa hakenut, otat heihin vaan yhteyttä ja pääset itsekkin tämän tarjouksen sisälle. Näin sinun ei tarvitse turhaan stressata, onko kyseinen tarjous paras myös kuukauden sisällä.​

Kun olet nostanut ja lainan, saat sen kerralla ja perässä tulee joka kuukausi lasku, joka maksetaan myös kerran kuukaudessa. Laskun voit saada joko postitse tai sähköpostilla niin kuin haluat.

Credigon vipit ovat vakuudettomia ja ne haetaan ilman takaajia.​

Vipin hakeminen

Saat haettua oman Credigo pikavipin melko nopeasti heidän nettisivujen kauttaan, josta löydät kätevän lainalaskurin sekä perinteisen tyylisen lainahakemuksen. Sen täyttämisen ei mene kauaa, ja hakemuksen jätettyäsi käsitellään se myöskin erittäin ripeästi.

Credigo on halunnut myös tehdä lainaamisesta mahdollisimman kätevää, panostamalla mm. rahojen maksamisen nopeuteen. Tämän takia he lupaavatkin maksavansa rahat tilillesi 10 minuutin sisällä klo 7 -  23 välisenä aikana.

Ei siis voida ehkä sanoa että kyseessä olisi virallinen pikavippi heti, mutta todella lähellä sitä ollaan, ja käytännön ero on todella pieni!​

Millaiset ovat Credigo kokemukset?

Lainapaikkojen kokemusten lukeminen voi auttaa näkemään hieman kulissien ja markkinointipuheiden taakse, minkä takia olemmekin osana arvostelujamme tarkastelleet myös niitä.

Credigolla on jo sen Suomen valloitusaikana ollut tuhansia ja tuhansia asiakkaita, eikä näiden kommenttien löytäminen ollut kovin työlästä.

Yleisesti voidaan sanoa, että nämä kokemukset ovat keskimääräistä positiivisemmat. Suurimmat miinukset ovatkin koskeneet koron mainostamista, jossa kuukausikorko antaa kuvan lainan edullisuudesta joka ei aivan pidä paikkansa.

He jotka ovat kuitenkin lainaa hakeneet, ovat jo yllättävän tyytyväisiä Credigon toimintaan. Rahat on saatu nopeasti, asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja ​kaikki on toiminut kiitettävästi.

Tästä on siis annettava iso peukku Credigolle!​

Kannattaako Credigolta lainata?

Olemme tarkistelleet Credigoa nyt monesta suunnasta, ja on aika vastata kysymykseen, kannattaako sieltä sitä lainaa hakea.

Kyllä, mielestämme Credigo on erinomainen valinta lainalle, mikäli etsit pienempää vippiä jossa on pitkä maksuaika. Tässä tämä lainapalvelu loistaa moniin kilpailijoihin verrattuna.

Lisäksi sen hinnat ovat kohtuullisen edulliset nettilainaksi, ja rahat saa todella nopeasti tililleen.​

Credigo ei kuitenkaan ole välttämättä parhaita lainamestoja, jos etsit suurempaa (yli 2000€) lainaa, sillä niitä alkaa saada jo halvemalla kulutusluottoja ja joustoluottojen muodossa muualta.

Lisäksi viisasta voi olla myös kilpailuttaa lainansa ennen hakemista, josta voit lukea tarkemmin mm.​

https://www.vippikeidas.fi/lendo-laina-kokemuksia/​

https://www.vippikeidas.fi/rahalaitos-kokemuksia/

Kuitenkin pienempien vippien tarjoajana Credigo on eräs parhaista paikoista tällä hetkellä, ja ainoa iso miinus voisikin olla ilmaisen ensilainan puuttuminen. Muuten se kyllä nousee Lainaston (https://www.vippikeidas.fi/lainasto-oy-kokemuksia/) kanssa aivan kärkikastiin tässä luokassa!