Bank Norwegian Kokemuksia (2022) – Paras Tarjolla Oleva Laina?

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 1000 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 23 v
 • Parhaita edullisia suuria lainoja mitä tarjolla on 2018

Bank Norwegian on ehkä se paras lainavaihtoehto, kun etsit suurempaa mutta kuitenkin edullista lainaa nopeasti.

Kyseessä onkin tavallaan pankkilaina, mutta laina jonka saa erittäin nopeasti ja suoraan netin kautta haettua. 

Bank Norwegianin kriteerit ovat hiukan tiukemmat kuin monissa muissa lainapalveluissa, mutta vastapainona myös lainojen korot ja muut kustannukset ovat selvästi alemmat. 

Jos siis etsit suurempaa luottoa, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, kannattaa pyytää lainatarjous Bank Norwegianilta!​

Bank Norwegianilla voi olla tutunkuuloinen nimi, sillä ne nimittäin kuuluu samaan Norwegian -konserniin jossa saman niminen lentoyhtiökin on.

Kysessä on Norjasta lähtöisin oleva pankki, joka on nyt viimeinkin alkanut tarjota lainojaan netissä myös Suomessa.​

Lainatarjonta onkin erittäin laaja, joskin aivan pienimpiä pikavippejä ei tarjolla ole. Lainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 50000e asti, ja maksuaikaakin voi saada jopa 15 vuotta.​

Ja koska kyseessä on tavallaan myös pankkilaina, ovat korotkin selvästi halvemmat kuin monissa normaaleissa pikavipeissä. Lainaa voikin saada jopa 9 % vuosikorolla, ja enimmilläänkin korko on vain 22,5 %!​

Bank Norwegian onkin erinomainen lainapalvelu niin suuremmilla pankkilainoilla ja kulutusluotoille kuin sitten hieman pienemille pikavipeille.

Bank Norwegian lyhyesti​

 • Lainaa 1000e - 50000e
 • Maksuaikaa voi hakea 1 -15 vuotta
 • Ikäraja 23v (paitsi luottokortissa 18v)
 • Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Mahdollisuus hakea myös maksuton Bank Norwegian luottokortti, joka on eräs parhaista suomalaisille tarjolla olevista korteista 2018.
 • Lainapäätöksen saat heti.
 • Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi uuden ja edullisemman alle, ja samalla ottaa lisää lainaa jos haluat.
 • Lainojen korot alle 23 prosenttia

Hae oma edullinen pikavippi jo tänään

Pikavippien osalta Bank Norwegianin lainat ovat todella edullisia, ja aivan pienempiä vippejä lukuunottamatta tarjolla on lainaa jokaiseen lähtöön.

Täältä voit myös helposti hakea pikalainan pitkällä maksuajalla, sillä maksuaikaa voit saada jopa useamman vuoden. Näin pitkiä maksuaikoja ei oikein mistään muualta tahdo saada  pikalainoille.​

​Pikaluottojen osalta hinnat ovat myös jo kuten sanottua todella edulliset, ja korot ovat selvästi alhaisemmat kuin monessa muussa vippimestassa. Ainoana miinuksena tällä saralla voidaankin pitää ilmaisen ensilainan puuttumista.

Jos tälläinen koroton pikavippi kiinnostaa, suosittelemme katsomaan Suomilimiittin arvostelumme.​

Kuka voi hakea Bank Norwegian lainan

Koska kyseessä on hieman edullisempi pankkilaina, tarkoittaa se myös että lainan saannin ehdot ovat hiukan tiukemmat.

Ikäraja on siis jopa 23 vuotta, joka on selvästi korkeampi kuin monessa muussa lainapaikassa.​

Tämän lisäksi hakijan pitää olla Suomen kansalainen, ja hänen on täytynyt asua Suomessa pysyvästi ainakin viimeisen 3 vuoden ajan.

Ja lopuksi myöskin tarkistetaan tietenkin tulot ja menot, ja sekä luottotietojen puhtaus ennen kuin lainaa voidaan myöntää.

Et kuitenkaan menetä mitään hakemalla tätä lainaa, joten vaikka ehkä hiukan mietityttäisi lainan saaminen Bank Norwegianista, niin laita hakemus menemään ja saat heti lainapäätöksen josta selviää tulisitko sitä heiltä saamaan haluamillasi ehdoilla ja määrässä.​

Miten paljon voin lainaa saada

Bank Norwegian tarjoaa siis luottoja ja lainaa aina 50000 euroon saakka, mutta tämä ei tarkoita ettäkö kaikki voisivat näitä suurimpia summia saada.

Bank Norwegian tekee aina riskianalyysin jokaisen hakemuksen kohdalla, jonka perusteella se arvioi paljonko se olisi sinulla valmis lainaa myöntämään.

Tähän vaikuttavat erityisesti seuraavat seikat:​

 • Omat tulosi
 • Työtilanteesi turvallisuus tai jatkuvuus. Sama pätee myös yrittäjillä tai muilla tulonlähteillä.
 • Nykyiset menosi ja vanhat velkasi.

Koska emme tarkkoja kriteerejä tiedä, on mahdollista että Bank Norwegian katsoo myös muitakin tietoja, mutta nämä kohdat ovat tärkeimmät lainan suuruuteen vaikuttavat seikat.

Kuinka hakea lainaa Bank Norwegianista

Lainaa saat haettua helposti menemällä Bank Norwegianin sivuille osoitteeseen banknorwegian.fi, ja valitsemalla heti etusivulta millaista lainaa haet.

Voit joko hakea suoraan lainaa, tai yhdistää vanhoja lainojasi. Tässä kohdassa saat valittua helposti näiden väliltä.

Lainahakemuksessasi kerrot yleisiä tietoja tilanteestasi, ja kun olet ne saanut täytettyä varmistat henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla ja lisäät pyydetyt liitteet.

Pienempien vippien kohdalla tulotosite kuten palkkakuitti on yleensä riittävä. Suurissa lainoissa voidaan pyytää myös mm. edellisen vuoden verotodistusta.

Ja ennen liitteiden liittämistä saat kuitenkin alustavan lainapäätöksen, josta näet suunnilleen millaisen lainan voisit saada ja kannattaa liitteitä alkaa edes lisäämään.

Kun olet lisännyt liitteet ja hakemus on käsitelty (yleensä nopea homma), niin saat lopullisen lainatarjouksen jonka voit netissä allekirjoittaa.

Pienemmät lainat saat tilille usein jo saman päivän aikana, isompien kanssa voi mennä 1 - 2 pankkipäivää.​ Saat tekstiviestin Bank Norwegianilta kun rahat ovat tilillesi siirretty.

Lue Lisää ja Hae Bank Norwegian Lainaa Tästä >>

Lainojen yhdistäminen

Kuten jo kerrottu, Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta yhdistää aikaisempia pikalainojasi tai muita vippejä uuden lainan alle.

Tämä onkin erittäin hyvä vaihtoehto, mikäli tälläisiä kalliimpia vippejä jo löytyy. Voit nimittäin saada ne jatkossa paljon halvemmalla korolla, jonka lisäksi sinun ei tarvitse enään maksaa esimerkiksi useampaa laskua eri lainapaikkoihin joka kuukausi vaihtuvin eräpäivin.​

Mikäli yhdistät lainasi, maksaa Bank Norwegian pois vanhat velkasi ja maksat ne sitten jatkossa vain Bank Norwegianille.

Voit yhdistää lainat suoraan, tai hakea samalla myös lisää lainaa halutessasi.​

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti on houkutteleva luottokortti, johon voi saada luottorajaa jopa 10000 €.

Siinä ei ole vuosimaksuja, joka on melko harvinaista, ja luotolle voi saada korotonta maksuaikaa jopa 45 päivän ajan.

Tätä luottokorttia voikin suositella monen kortin rinnalle tai ensimmäiseksi luottokortiksi, ja lisää siitä voit lukea sitä käsittelevästi artikkelista.​

Bank Norwegian kokemuksia

Ihmisten kokemukset Bank Norwegianista ovat keskimäärin positiiviset kun lainaa on saatu, mutta koska kriteerit ovat tiukemmat, on osa pettynyt kun lainaa ei ole tarjottu tai pienemmällä summalla kuin olisi haluttu.

Kehuja tämä lainapalvelu on saanut mm.​

 • Edullisista lainoista
 • Pitkästä maksuajasta
 • Mahdollisuudesta yhdistää kalliit lainat edullisen alle (ja tämä onnistuu aika helpostikkin)
 • Luottokortista, josta tienaa samalla mm. pisteitä ja etuja Norwegian lentoihin.
 • Palvelun pelaamisesta ja toimivuudesta

Miinuksia se taas on saanut

 • Korkeasta ikärajasta
 • Tiukemmista lainaehdoista, jonka takia osa ei saa lainaa tai sellaista mitä haluaisi.
 • Luottokortin hieman korkeasta korosta.

Yhteenvetona Bank Norwegian kokemuksista voisi sanoa, että ne ovat pääsääntöisesti erittäin positiiviset jos lainaa on saatu, ja isoimmat negatiiviset palautteet liittyvät juuri tilanteisiin, jossa kulutusluottoa ei asiakkaalle ole myönnetty.

Lue Lisää ja Hae Bank Norwegian Lainaa Tästä >>

Yhteystiedot:

Bank Norwegian AS

Postboks 338

0101 Oslo

Norge