Affiliateilmoitus

Yrityksemme noudattaa täysimääräisesti Suomalaisia säädöksiä, joka vaatii meitä olemaan avoimia kaikista affiliate-suhteista joita meillä on tällä sivustolla. Selvällä suomenkielellä sinun, vierailijan tai asiakkaan, pitäisi olettaa, että kaikki ja kaikki linkit tällä sivustolla on affiliate-linkkejä. Jos klikkaat näitä linkkejä ja menet käymään sivustolla, eväste asetetaan selaimeesi. Se tarkkailee käyttäytymistäsi sivulla, ja “JOS” teet tilauksen siellä me saamme komission. Tämä on laillinen tapa ansaita rahaa ja maksaa  sivustoidemme toiminnasta ja me paljastamme mielellämme affiliate-suhteemme sinulle.

Lisäksi emme saa fyysisiä tuotteita tai käteistä suoraan vastineeksi mistään arvioista tai viesteistä joita löydät tältä sivustolta. Kukaan ei ole maksanut meille arvioiden tai postausten tekemisestä. Meidän on kerrottava teille, että se on mahdollista, että affiliate-suhteemme vaikuttavat arvioihin ja postauksiin ja voivat aiheuttaa eturistiriidan. Emme usko eturistiriita, mutta sinun kävijänä tai asiakkaana on päätettävä tarkastelemalla affiliate-suhteita ja linkki tekniikoita olemme kuvanneet. Ilmeisesti haluaisimme, että ostat palveluita tai tuotteita joista kirjoitamme, ja olemme sen tosiseikan vaikuttamia. Vältämme konflikteja kirjoittamalla vain palveluista ja tuotteista joihin luotamme. Pyrimme aina antamaan rehellisiä mielipiteitä, havaintoja, uskomuksia, tai kokemuksia aiheista tai tuotteista joiden myyntiä pyrimme edistämään.

Muut tahot voivat myös maksaa mainoksista sivustoillamme bannereiden, widgettien tai hyperlinkkien muodossa. Nämä ovat maksettuja mainoksia ja kun teemme parhaamme salliaksemme vain laadukkaita tuotteita ja palveluita mainostettavaksi sivustollamme, emme ole vastuussa väitteistä tai arvosteluista jotka on tehty maksetuiksi mainostajan linkeiksi.